Hava Durumu

Bir Fenerbahçe taraftarı Emre Belözoğlu'nun HGS borcunu ödedi!

Emre Belözoğlu, Mesut Özil'i havaalanından almak için Sabiha Gökçen'e geldiği gece bir taraftarın onu fark ettiği ve aracının plakasını ezberlediği ortaya çıktı. Taraftar, Emre'ye olan sevgisini ve minnettarlığını göstermek için plakayı HGS'den sorgulatarak borcunu ödedi. Emre, konuyla ilgili duygusal bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir Fenerbahçe taraftarı Emre Belözoğlu'nun HGS borcunu ödedi!

Mesut Özil'in Sabiha Gökçen'e indiği gece Emre Belözoğlu onu karşılamaya gitmişti. Özil'i görme umuduyla yasağı delerek havaalanına gelen birkaç taraftar ise güvenlik tarafından uzaklaştırılmıştı. O taraftarlardan biri, Emre Belözoğlu'nun aracını fark ederek plakasını ezberledi ve HGS borcunu sorgulattı.

Ödeme zamanı gelmemiş borcu erkenden ödeyen taraftar, bu durumu kulübe mail atarak teşekkürlerini iletti.

Kulübe gelen mail şöyle:

Yeni transferimiz Mesut Özil'i karşılamaya gittiğimiz gece Sportif Direktörümüz Sn. Emre Belözoğlu'nun indiği aracın plakasını Fenerbahçeli gönüldaşlar olarak kontrol ettiğimizde ödenmemiş HGS borcu olduğunu tespit ettik. Fenerbahçeli taraftarlar olarak kulübe gecesini gündüzüne katan Sn. Emre Belözoğlu'nun "karınca kararınca" takibe düşmemiş, sistemin ödememize müsaade ettiği borcu ödeyerek teşekkür etmek istedik, helal olsun. İyi ki varsın Emre Belözoğlu. 

Emre Belözoğlu ise bu durum karşısında çok duygulandığını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

Çok duygulandım ama şunu söylemek lazım kardeşimize; "bizim borcumuz Fenerbahçe taraftarına çok yüklü, ömür boyu ödeyerek bitiremeyiz...Sizin nezdinizde Fenerbahçe'yi sahiplenen her bir taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyor; uzun ve mücadele dolu bu yolda birbirimize verdiğimiz sonsuz destek ve güçle hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.