Hava Durumu

Bir genç daha mavi balina kurbanı olacaktı! Bursa'da gece yarısı yürekler ağızlara geldi

Bursa'da tüm gün mavi balina oyunu oynadıktan sonra, evden çıkıp, "Mavi Balina oynadım, zamanım yok, intihar edeceğim" diye bağıran genç, kısa sürede ekiplerce bulunarak ailesine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir genç daha mavi balina kurbanı olacaktı! Bursa'da gece yarısı yürekler ağızlara geldi

Türkiye genelinde yaşanan Mavi Balina intiharları ailelere korku veriyor. Bursa'da bir genç, emniyet ekiplerinin başarılı çalışması sonucu ölümden kurtarıldı.

Olay, Osmangazi'de meydana geldi. Ali E. (27) isimli genç, evde gün boyu Mavi Balina oyununu oynadı. Gece 23.00 sıralarında evini terk eden Ali E., sokakta 'Mavi Balina oyunu oynadım, zamanın yok intihar edeceğim' diye bağırdıktan sonra kayıplara karıştı.

Ali E.'yi gören komşuları ve evi terk ettiğini fark eden aile fertleri hemen polise ihbarda bulundu. Alarma geçen polis, sokak sokak Ali E.'yi aradı.

Yaklaşık yarım saatlik aramanın ardından ekipler Ali E.'yi evine yakın bir sokakta bulup ailesine teslim etti. Anne ve babasının yatalak olduğu ve abisinin yanında yaşadığı öğrenilen Ali E., ekiplere merak ettiği için oyuna baktığını söyleyip, bir daha oynamayacağı için söz verdi. Bilgisayar tutkunu genç, daha önce de çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs ettiğini söyledi.

Ali E.'den 'Bir daha asla oynamayacağım' sözü alan ekipler olay yerinden ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.