Hava Durumu

Bir genç kızın yıllar süren kabusu! Ölürse sorumlusu kim olacak?

Elif adında bir genç kızın başına gelen akıl almaz olayları köşesinde değerlendiren Hürriyet Yazarı Ayşe Arman, "Elif öldürülürse sorumlusu önlem almayan devlettir" başlığıyla önemli bir çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2017 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2017 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir genç kızın yıllar süren kabusu! Ölürse sorumlusu kim olacak?

Elif adlı genç kızın  başına gelen trajedi kimsenin düşmanının bile başına gelmesini istemeyeceği türden...

"Kızınız, mühendis, işinde çok başarılı, sosyal, sevilen bir kız. Diğer kızınızla birlikte, sizin oturduğunuz şehre birkaç saat uzakta yaşıyorlar. Manyağın biri dadanıyor. Önce Facebook'tan mesajlar yolluyor, "Ben ilkokul arkadaşın Kadir'in kuzeniyim!" diye.

Kızınız da "Beni rahatsız etmeyin!" diyor. S apık 5 yıl sonra tekrar karşısına çıkıyor. Üstelik bir daha hayatından hiç çıkmamak üzere!!!!

Defalarca kızınızın işyerine geliyor, rahatsız ediyor. Sonunda kızınız, savcılığa suç duyurusunda bulunmak zorunda kalıyor. Karakolda da "Aman, ev adresimi ve telefonumu bilmiyor, lütfen bu bilgilere ulaşmasın!" diyor.

Güya mahkeme sonuçlanana kadar, bir ay koruma ve uzaklaştırma cezası veriliyor... Ama nafile... Kâbus devam ediyor!!! Sapık tekrar işyerine geliyor. Güvenlik polisi arıyor. Sonunda yakalanıyor. Kızınızın koruma kararını göstermesini istiyorlar, gösteriyor.

Polise "Neyin olur?" diye soruyor. Kızınız sapığı tanımadığını söylüyor.

"Allah Allah! Tanımadığın kişiye mi koruma kararı çıkardılar! İlk defa tanık oluyoruz. Akşam uçağı varmış gidecekmiş, hâlâ şikâyetçi misin?" diyorlar.

Güler misiniz, ağlar mısınız????"

Daha sonraki olaylar ise daha da vahim...

AYŞE ARMAN'IN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.