Hava Durumu

Bitsin bu hasret!

BSL'de 4 maçtır kazanamayan Frutti Extra Bursaspor bugün konuk edeceği OGM Ormanspor'u yenerek kötü gidişatı durdurmaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bitsin bu hasret!

Ali Şahin

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ING Basketbol Süper Ligi'nde düşüşe geçen Frutti Extra Bursaspor bugün kritik bir maça çıkacak. Yeniden play-off için iddialı bir konuma gelmeyi hedefleyen yeşil Beyazlılar saat 20:00'de OGM Ormanspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Zafer Yılmaz, Osman Sinan İşgüder ve Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele Tivibu Spor2'den de naklen yayınlanacak.

RAKİP FORMDA

BSL'nin ilk 18 haftasında 7 galibiyet alan Frutti Extra Bursaspor 12. Basamakta kendisine yer bulurken 6 galibiyetli OGM Ormanspor ise 14. Sırada yer alıyor. Son haftalar öncesi düşme korkusu yaşamak istemeyen iki ekip de maçı kazanarak rahat bir nefes almanın hasaplarını yapıyor. Öte yandan Frutti Extra Bursaspor 4 maçtır galibiyete hasret kalırken OGM Ormanspor 2 haftadır kazanıyor.

İLK MAÇ TİMSAH'IN

Frutti Extra Bursaspor ve OĞM O manspor bugünkü maçla birlikte tarihlerinde 11. kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan 10 maçta yeşil Beyazlılar4ın 7, başken ekibinin ise 3 galibiyeti bulunuyor. Rekabetin Bursa'da oynanan 4 maçının tamamında ise gülen taraf Potanın Timsahları oldu. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı kazanan taraf ise 82-81'lik skorla Frutti Extra Bursaspor olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.