Hava Durumu

'Boğuluyor' ihbarı yapılan kişi: 'Ölürsem ölürüm, keyfimi kaçırdınız'

Antalya'da bir vatandaş, denizde boğulduğunu sanarak polise ihbarda bulunanlara, "Her gün saatlerce yüzerim. Ölürsem ölürüm. Keyfimi kaçırdınız" diye ateş püskürdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2018 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Boğuluyor' ihbarı yapılan kişi: 'Ölürsem ölürüm, keyfimi kaçırdınız'

Antalya'da 112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi yetkilileri, Konyaaltı Plajı'nın 100 metre açığında bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiği ihbarı üzerine ekip yönlendirip, ilgili kurumlara bilgi verdi. Olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, denizde yüzen kişiyi bota aldı. Boğulma tehlikesi geçirmediği ve sadece yüzdüğü öğrenilen kişiyi ekipler, Konyaaltı Plajı'na bıraktı.

'Boğulduğunuzu sanmışlar' diyerek bota alınan şahıs, kıyaya getirildiğinde kendisini ihbar eden işçiye ateş püskürdü. Bottan denize atlayan şahıs, yüzerek kıyaya geldi ve işçiye, "Geri zekalı birisi aramış, boğuluyor" demiş diyerek tepki gösterdi. Tepki gösterilen işçi ise, "Elini kolunu kaldıran adam kayboldu. Can bu. Nasıl bilelim ne olduğunu" dedi. Oldukça öfkeli olduğu gözüken adam, kendisine soru yönelten gazetecilere de tepki gösterdi. 30 yıldır aynı bölgede yüzdüğünü belirten şahıs, "Buradan geri zekalının birisi geri geri yüzüyor, geri geri kulaç atıyor deyip boğulduğumu ihbar etmiş. Öyle bir şey yok. Her gün gittiğim bir yer benim" dedi.

ÖLÜRSEM ÖLÜRÜM

Tatilcilerden bir vatandaş ise, "Geri zekalı demen doğrumu? Bir gün ayağına kramp girer ölür kalırsın orada" diyerek şahsa tepki gösterdi. Öfkesi bir türlü dinmeyen adam ise tatilciye, "Ölürsem kendim ölürüm" karşılığını verdi. Tüm bu olayları ise çevredeki tatilciler şaşkın bakışlar içerisinde izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.