Hava Durumu

Bomba iddia: 'Baykal, Kılıçdaroğlu'nu istemedi'

Deniz Baykal'ı Almanya'da ziyarete giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Baykal'la görüşemeden kapıdan geri gönderildiği iddia edildi. Ankara gündemine bomba gibi düşen iddiada Baykal'ın "Söyleyin gelmesin... Görüşmeyeceğim" dediği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bomba iddia: 'Baykal, Kılıçdaroğlu'nu istemedi'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir klinikte tedavi gören CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal bir ziyaret gerçekleştirmek istemişti.  Ancak Baykal'ın doktorları görüşmeye müsaade etmediği ileri sürüldü. Söz konusu olayı bugünkü köşesine yaşıyan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Doktorun izin vermediğinin aksine Baykal'ın Kılıçdaroğlu'yla görüşmek istemediği iddiasında bulunan Yılman, "Esasında görüşme yapmak istemeyen Deniz Bey'in kendisiymiş. Günler öncesinden Kılıçdaroğlu'nun geleceği bilgisi üzerine, "Söyleyin gelmesin... Görüşmeyeceğim" demiş Deniz Bey" dedi.

DENİZ BEY GÖRÜŞMEMİŞ

Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ın bugün yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

...

Aktarılanı söylüyorum: Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'la doktoru izin vermediği için görüşme yapamadığı bilgisi doğru değil. Daha doğrusu, Kemal Bey'e böyle bir gerekçe sunulmuş ama esasında görüşme yapmak istemeyen Deniz Bey'in kendisiymiş. Günler öncesinden Kılıçdaroğlu'nun geleceği bilgisi üzerine, "Söyleyin gelmesin... Görüşmeyeceğim" demiş Deniz Bey.

Ben bu bilginin doğru olduğuna yüzde yüz eminim; zira Deniz Bey'in şu anda tedavi gördüğü durumda enfeksiyon kapacağı bir risk filan yok. Nihayetinde durumun iyi olduğu, gittikçe de iyiye gittiği yönünde haberler okuduk hep beraber, hatta Ertuğrul Özkök'ü telefonla arayarak muhabbet ettiğini de öğrendik.

...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.