Hava Durumu

Böyle aile olmaz olsun! 12 yaşındaki çocuğu bakın neye alet ettiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna annesi ve dayısı tarafından hırsızlık yaptırıldığı tespit edildi. Vicdansız kadın ve kardeşi yakalanarak cezaevine gönderildi. Kız çocuğu ise kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Böyle aile olmaz olsun! 12 yaşındaki çocuğu bakın neye alet ettiler

Bodrum'da bulunan bazı plajlar ve mekanlarda vatandaşların çantalarının çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, 12 yaşında bir kız çocuğunun vatandaşların çantalarını aldığını, daha sonra kendisini bekleyen annesi D.E. ve dayısı O.E.'ye verdiğini gördü. Şüphelilerin bindiği cipi tespit eden polis ekipleri, aracı takibe aldı.

Polisin takibini fark eden şüpheliler, Osman Nuri Bilgin Caddesi üzerindeki bir çıkmaz sokakta sıkışınca araçtan inerek kaçmaya başladı. Bir süre yaşanan kovalamaca sonrası Bodrum Asayiş Büro ekipleri 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Hırsızlık yaptırıldığı iddia edilen 12 yaşındaki kız çocuğu ise kaçarak uzaklaştı. Küçük kız çocuğunun yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan çocuğun annesi D.E. ile dayısı O.E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.