Hava Durumu

'Böyle kaybetmek üzücü'

Bursaspor'un yeni transferlerinden Barış Yardımcı Beşiktaş maçıyla ilgili yaptığı açıklamada "Böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için çok üzüldük. Puan veya puanlar için gelmiştik, iki duran toptan basit goller yedik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Böyle kaybetmek üzücü'

Bursaspor'un 2-1'lik yenilgisiyle tamamlanan Beşiktaş maçının ardından bazı Yeşil Beyazlı oyuncular yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi. Timsah'ın attığı golde büyük katkısı olan Bursaspor'un sağ beki Barış Yardımcı, çalışmaların faydasını gördüklerini kaydederken "Hafta içi antrenmanlarda depar çalışmıştım. Maçta ters tarafa gittim, 2-3 çalım attım. Pas attığımda savunmaya çarpmış, ofsayt olabilirdi. Güzel bir gol attık. Böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için çok üzüldük. Puan veya puanlar için gelmiştik, iki duran toptan basit goller yedik" dedi.

'BİRAZ ZAMAN GEREKLİ'

Yeni de bir takım olduklarının ve bir kaynaşma süreci yaşadıklarının altını çizen Barış "Antrenmanlarda daha çok vakit geçirmeye çalışıyoruz. İyi yoldayız, daha iyi bir takım olacağız. Zor ve tempolu bir maç olacağı belliydi. Duran toplara da hazırlanmıştık ama olmadı. Kornerden 2 gol yedik. Bunun için üzgünüz. Önümüzde milli ara var. Yeni futbolcular aramıza katılacak. Biraz zaman verilirse iyi bir takım olacağız" diye konuştu.

'YENİ BİR EKİBİZ'

Bursaspor'un başarılı file bekçisi Harun Tekin de 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada "İyi bir mücadele oldu. Güzel bir futbol oynandı. Duran toplardan gol yemek bizim açımızdan kötü oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Geçen sene bizim için çok zor geçti. Bize yakışmayan yerde ligi bitirdik. Yeni bir ekibiz. Çok mücadele ettik. Ama basit goller yedik. Milli maçlar çok önemli. Ay yıldızlı ekibe tekrar çağrıldığım için mutluyum. Oraya oynamak için gidiyorum" dedi.

'2. YARIDA KOPTUK'

Bursaspor'un yeni transferi Mikel Agu da açıklamasında kendileri açısından kötü bir maç olmadığını söylerken, "Bence bizim açımızdan kötü bir maç değildi. İlk yarıda kompakt oynadık. 2. yarıda organizasyonda kopukluk yaşadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz" İfadelerini kullandı.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.