Hava Durumu

Böyle vahşet görülmedi! Yavru kediyi parçalara ayırdı!

Adana'da yaşayan Ali Urak, gelini Zeytin Urak'a gözdağı vermek için torunlarının gözü önünde yavru bir kediyi parçalayarak katletti.  Daha sonra "Sizi de böyle parçalara ayıracağım" diyerek tehdit eden cani adam, hayvanlarla ilgili yasadaki boşluktan faydalanarak serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2018 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Böyle vahşet görülmedi! Yavru kediyi parçalara ayırdı!

Adana Yüreğir'de Ali Urak isimli cani adamın yaptığı kan dondurdu. Hayvanlarla ilgili haberler yapan Ajanimo'nun haberine göre, eşi cezaevinde olan Zeytin Urak, kayınpederlerinin arsasının üstüne yaptıkları ev yüzünden Ali Urak'la mahkemelik oldu. Davanın nedeni kayınpeder Ali Urak'ın söz konusu evin tapusunu diğer oğlunun üzerine yapması ve gelini Zeytin Urak'dan 10 bin TL para istemesiydi.

UZAKLAŞTIRMA ALDI AMA...

Mahkeme sürerken Ali Urak, gelini Zeytin'i tehdit etti ve üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Zeytin Urak ve çocukları, birçok kez Ali Urak'ı şikayet etti. Hatta Ali Urak için uzaklaştırma kararı alındı. Ancak hiçbiri fayda etmedi.

 

Kayınpeder, son olarak geçtiğimiz 19 Mart'ta Zeytin Urak'ın evine gitti ve besledikleri yavru kediyi oğlu Soner Urak ile birlikte, torunlarının gözü önünde parçalara ayırarak öldürdü. Ardından kedinin cesedini evin çatısına attı ve evdekilere "Sizi de böyle parçalara ayıracağım" diyerek tehdit etti.

GELİNDEN ÇAĞRI: YARDIM İSTİYORUZ'

Çocuklarının ve kendisinin çok korktuğunu belirten Zeytin Urak, "Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, beslediğimiz kedinin bu şekilde öldürülmesi onları çok etkiledi. Yardım ve adalet istiyoruz" çağrısında bulunurken, Ali Urak ve oğlu Soner Urak'a 'Tehdit ve Mala Zarar Vermek'ten işlem yapıldı. İki cani ardından serbest kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.