Hava Durumu

Bozbey: 'Biz çok iyiyiz, daha da iyi olacağız'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ziyaret ettiği hemşehri derneklerinden 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için destek istedi. 20 yıldır Nilüfer'de sürdürdükleri yönetim anlayışını 31 Mart'ta halkın desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne taşıyacaklarını söyleyen Bozbey, "Biz çok iyiyiz daha da iyi olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey: 'Biz çok iyiyiz, daha da iyi olacağız'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin bütün kesimleriyle buluşmayı sürdürüyor.  Mustafa Bozbey, çok önem verdiği Bursa'daki hemşehri derneklerini de tek tek ziyaret ederek fikir ve önerilerini alıyor, seçim için destek istiyor.

Derneklerin hafta sonunda  gerçekleştirdiği  etkinliklere katılan Bozbey, hem sohbet etti hem de keyifli anlarına ortak oldu.  

Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nin  Altınceylan'da  düzenlediği geceye katılan Mustafa Bozbey,  burada  coşkuyla karşılandı. Alkışlar eşliğinde salona giren Bozbey'e Koşukavaklılar yoğun ilgi gösterdi.  Burada kısa bir konuşma yapan Bozbey, sözlerine  "Hemşehrilerim nasılsınız" diye sorarak başladı ve ardından şöyle devam etti:  "Biz çok iyiyiz daha da iyi olacağız. 31 Mart'ta sizlerin vereceği destekle 20 yıldır Nilüfer'de sürdürdüğümüz yönetim anlayışımızı Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne taşıyacağız" diye konuştu.

Büyük bir coşkunun yaşandığı gecede Bozbey, katılımcıların isteği üzerine Ormancı türküsünü seslendirdi. Türkülerle coşkunun arttığı gecede Mustafa Bozbey, Koşukavaklılar birlikte oynayarak keyifli anlara ortak oldu. Gecenin sonunda Koşukavaklılar, Bozbey ile birlikte, ellerinde Türk bayraklarıyla İzmir Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi.

BOZBEY BAYBURTLULAR VE KONYALILAR'DAN DA DESTEK İSTEDİ

Mustafa Bozbey, Bursa Bayburtlular Derneği'nin, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle Karlıtepe Düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği geceye de katıldı. Bayburtlular'ın yoğun ilgi gösterdiği gecede Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa Bozbey, milli mücadelede yaşamlarını kaybeden bütün şehitleri rahmetle andı.

Mustafa Bozbey, aynı gece  Bursa'da yaşayan Konyalılar ile de Merinos Gölpark Sosyal Tesisi'nde bir araya geldi. Konya ve Karaman Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katılan Bozbey burada Karaman ile ilgili bağını anlattı. Mustafa Bozbey, "Atalarımız yıllar önce Karaman'dan Rumeli'ye göç etmişler orada yaklaşık 400 yıl kaldıktan sonra vatan toprağına dönmüşler. Geçmişimi araştırdığımda atalarımın Karaman'dan göç ettiklerini öğrendim. Sizlerin bir hemşehrisi olarak 31 Mart'ta düzenlenecek seçimlerde destek istiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.