Hava Durumu

Bozbey, 'Bursa, lider kent olacak'

Mudanya'nın Esence ve Çayönü Mahallelerini ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Bursa'yı Güney Marmara'nın lider ve öncü kenti yapmak hedefinde olduklarını söyleyen Bozbey, "Onun için sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey,  'Bursa, lider kent olacak'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Mudanya'nın merkezinde yaptığı ziyaretlerin ardından kırsal mahallelerde de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Trilye'de esnaf ziyaretinde bulunan Bozbey, ardından Esence Mahallesi  ve Çayönü Mahallesi'ni gezdi. Bozbey'e, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın ve İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Osman Özbay eşlik etti.

Mahallelerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Bozbey, büyüt bir heyecanla yeni bir yola çıktıklarını belirterek "Bursalılar'ın tamamını gülümsetmek istiyoruz" dedi.

Bursa'ya maviyi, birlikte hatırlatacaklarını söyleyen Bozbey, "Bursa'ya hep yeşil beyaz baktık. Bursa'nın merkezinde yeşili kaybettik o doğru. Onu da tekrar kazanacağız. Uludağ'ı maalesef istediğimiz gibi kullanamıyoruz. Bursalı da kullanamıyor. Önce Bursalılar dağına sahip çıkacak, dağını kullanacak. Dağın suyunu da Bursalılar en ucuza içecek. Yine kentimizde ovanın suyunu da halkımız temiz ve ucuza içecek. Bursa'da en pahalı suyu içiyoruz. 31 Mart'tan itibaren bu sorunlara birlikte çözüm bulacağız. Beyazımız var, yeşilimiz var, maviyi hiç kimse hatırlayamadı bu güne kadar. Kaç yıldır büyükşehir var. Esence'nin, Eşkel'in sahillerine gelip bir şey yapabildiler mi bu güne kadar?  125 kilometre sahile sahibiz. Maviyi unutmuş bir kent, çok önemli değerini unutmuş bir kenttir. Turizm, sosyal alanlar, spor, kültürel alanlar buralarda olduğu zaman, burada her şey değişir. Elbette, halkın sahip çıkması ve halkın öncelikli yararlanması kaydıyla bunlar olmalı. Bunları birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Bursa'yı Güney Marmara'nın lider ve öncü kenti yapmak hedefinde olduklarını söyleyen Bozbey, "Ekonomi, tarım, turizm, sosyal, spor ve sanat yönünden değerlerin hepsi bizde var. Bunları en iyi şekilde ortaya koymak, bu değerleri ortaya çıkarıp Güney Marmara'nın lider kenti Bursa yapmak istiyoruz. Bunu yapacak bilgi birikimimiz var. Onun için sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Mahallelilerin alkışlarla destek verdiği Bozbey, vatandaşlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.