Hava Durumu

Bozbey'den coşkulu açılış! 'Kim ne derse desin, derdimiz Bursa'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in, Geçit Mahallesi ve Zekai Gümüşdiş Mahallesi'ndeki seçim ofisleri, geniş katılımla açıldı. Açılışta konuşan Bozbey, "Kim ne söylerse söylesin, bizim derdimiz Bursa" diyerek, tartışma ortamına girmenin doğru olmadığını kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey'den coşkulu açılış! 'Kim ne derse desin, derdimiz Bursa'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in iki seçim ofisi, hafta sonunda törenle açıldı. İlk açılış Geçit Mahallesi'ndeki seçim ofisinde yapıldı. Açılışa Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular da katıldı. Açılışta konuşan Mustafa Bozbey, seçim sürecinde yaşanan tartışmalarla ilgili sağduyu çağrısında bulundu.

Mustafa Bozbey, şöyle konuştu: "Adım adım 31 Mart'a gidiyoruz. Sizlerden özellikle bir ricam var. Hiç kimseyle tartışmanın anlamı yok. Biz insanız. Hepimiz, birbirimizin yüzüne bakabilecek kadar birbirimizi eleştirebiliriz. Bu kentte, aynı mahallede aynı ilçede yaşıyoruz. Belki en kötü anımızda o kişiye ihtiyacımız olacak. Hiçbir zaman için insanlık duygularımızı bir kenara koymayalım. Sevincimizi de üzüntümüzü de birlikte paylaşmamız lazım, neticede insanız. Önce insan anlayışıyla projelerimizi hazırlayıp yaşamımızı da güzelleştirmemiz lazım. Onun için hiçbir tartışmaya meydan vermeyin.

Biz hizmet eriyiz, hizmetlerimizle geliyoruz. Bugüne kadar bu şekilde Türkiye ölçeğinde ve Avrupa ölçeğinde Nilüfer'i örnek ve lider kent yaptık. Biz başka şeyle uğraşmayız. Kendimize Bursa'yı dert etmişiz. Derdimiz Bursa, Bursa insanı, başka derdimiz yok. Kim ne söylerse söylesin. Çünkü Bursalı bizi bekliyor. Bütün çiçekleri kopartabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz."

EMEK'TE DE SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, aynı gün ikinci seçim ofisini de Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi'nde, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Adayı Mesut Şehitoğlu ile birlikte açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışa Millet İttifakı'nın Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular da katıldı. Yoğun tezahüratlarla karşılanan Bozbey, Emek bölgesi sakinlerine seslendi. Mustafa Bozbey, "Emek halkının, Osmangazili'nin, Bursa'nın derdini dert edinmeye geliyoruz" dedi. Mustafa Bozbey, Bursa'nın tamamında yaşanan kentsel dönüşüm sorunlarıyla ilgili de, 31 Mart'tan itibaren insan için şehircilik anlayışını tüm Bursa'da hayata geçireceklerini söyledi.

Mustafa Bozbey, Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde de pazarı gezerek hem esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu hem de vatandaşlarla biraraya gelerek fikir ve önerilerini dinledi.

Mustafa Bozbey, Emek'te bulunan Tokat Turhallılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.