Hava Durumu

Bozbey'den görevden alınan belediye başkanlarıyla ilgili flaş açıklama!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan CHP'li belediye başkanları hakkında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinin bu şekilde uzaklaştırılma gibi bir endişesinin olmadığını söyledi. Bozbey "Görevimizi yasalar çerçevesinde yapıyoruz. Niye endişe edelim ki!" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey'den görevden alınan belediye başkanlarıyla ilgili flaş açıklama!

-M.Fatih DİL-

Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında yürütülen soruşturma neticesinde görevden alınması CHP içerisinde şok etkisi yarattı. Konuyla ilgili YeniDönem gazetesine değerlendirmede bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yargı tarafından verilecek karara saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi. Kendisinin benzer bir soruşturmayla görevinden uzaklaştırılma gibi bir endişesi olmadığını söyleyen Bozbey "Ha olur mu bilemeyiz tabi ama. Neticede hepimiz seçilen insanlarız. Bu ülkede bir görev yapıyoruz. Görevimizi de yasalar çerçevesinde yaptığımızı düşünüyorum. Niye endişe edelim ki. Kamuoyunda böyle iddialar, konular hep tartışılacaktır" dedi.

BURSA SOSYAL DEMOKRATLARIN KALESİ OLABİLİR

Bozbey devam eden Bursa CHP İl Kongresi sürecine de değindi. Bursa'nın vatandaş profiliyle sosyal demokratların kalesi olabilecek bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Bozbey "Aslında CHP Bursa'da daha iyi bir oy potansiyeline sahip. Onun içinde tabi il başkanına aynı ilçe başkanlarında olduğu gibi önemli görevler düşüyor. İl başkanlığı koltuğunda da tüm örgütü kapsayacak, adamını değil tamamen partiyi bir yere taşıyacak, bilgi birikimine, temsil niteliğine sahip aynı zamanda herkese eşit mesafede durabilecek bir kişinin oturması gerekiyor. Sanıyorum delege de bu minvalde yaklaşım gösterecek. Benim destekleyeceğim aday da bu özellikleri taşıyan bir kardeşimiz olacak"  ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.