Hava Durumu

Bozbey'den son miting! 'Hakkımı helal etmeyeceğim'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, son mitingini İznik'in Tacir Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları boyunca iftiralara maruz kaldığını belirten Bozbey, "Herkes Mustafa Bozbey'in kim olduğunu, nereli olduğunu ve nasıl biri olduğunu biliyor. Ama ben seçim dönemi boyunca bana iftira atanları Allah'a havale ediyorum ve iftira atanlara hakkımı da helal etmiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2019 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey'den son miting! 'Hakkımı helal etmeyeceğim'

Millet İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde halkla son buluşmasını İznik ve Gemlik'te gerçekleştirdi. Gemlik'te Millet İttifakı'nın Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte Gemlik Balık Pazarı'nda coşkulu bir kalabalıkla bir araya gelen Mustafa Bozbey, ardından İznik'te Elbeyli ve Tacir Mahallelerinde vatandaşlara seslendi.

Soğuk havaya rağmen Elbeyli Mahalle Meydanı'nda toplanan kalabalığa seslenen Mustafa Bozbey, yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın İznik Belediye Başkan Adayı Kenan Karakaş'a ve kendisine destek istedi. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursalılar'ın gülümsemesi için çaba göstereceklerini söyledi.

Bozbey, Elbeyli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Tacir Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, burada havai fişekler ve meşalelerle karşılandı.

Tacir Mahalle Meydanı'nda halka seslenen Bozbey, buradaki konuşmasında Tacir Mahallesi'nin ayrı bir önem taşıdığını belirterek yerel seçim çalışmaları kapsamında son nokta mitingini burada gerçekleştirdiğini söyledi. 20 yıllık bilgi ve birikimle Bursa'nın 17 ilçesinde çocuklara, gençlere, kadınlara ve engellilere yönelik projelerle Bursalılar'ın huzurlu, mutlu ve güven içerisinde yaşamasını arzuladıklarını belirten Bozbey, 1 Nisan'dan itibaren Bursa'da değişimin yaşanacağını söyledi.Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları boyunca kendisine iftiralar atıldığını belirterek, "Herkes Mustafa Bozbey'in kim olduğunu, nereli olduğunu ve nasıl biri olduğunu biliyor. Ama ben seçim dönemi boyunca bana iftira atanları Allah'a havale ediyorum ve iftira atalara hakkımı da helal etmiyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, meydanda gerçekleştirdiği konuşmanın ardından mahalledeki kahvede bir süre vatandaşlarla sohbet etti. 

Bursa'da araç almak isteyenler... Bir göz atın

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.