Hava Durumu

Bozbey makamı Alaaddinbeye'e taşıdı

Makamını her hafta ilçenin farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Alaaddinbey Mahallesi'ndeydi. Başkan Bozbey konut gelişme alanının arttırılması için daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan talebi yenileyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey makamı Alaaddinbeye'e taşıdı

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Başkan Burada' projesi kapsamında makamını Alaaddinbey Mahallesi'ne taşıdı. Vatandaşlarla görüşen Başkan Bozbey, sorunları dinleyerek ilgili müdürlüklere çözüm için talimat verdi. Muhtar Cem Kurt ile de görüşen Bozbey, mahallenin soruları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Alaaddinbey'in göç alan bir mahalle olduğunu ifade eden Cem Kurt, en önemli meselelerinin imar olduğunu belirtti. Mahalle içi trafiğinin yoğunlaştığını da vurgulayan Kurt, Bozbey'den hız kesici uygulaması yapılmasını rica etti.

DAHA ÖNCE TALEBİMİZ OLMUŞTU

Alaaddinbey'in sürekli göç alan ve gelişen bir mahalle olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, "Burada imarın öncelikli sorun olduğunu biliyoruz. Ancak ilk olarak bölgenin konut gelişme alanı arttırılmalı. Bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne çalışma yapılması için talebimiz olmuştu. Bu talebi yenileyeceğiz. O zaman insanlar bölgede konut yapmak için daha geniş alan bularak rahat hareket edecekler" dedi.

Bozbey gün boyu randevuları da makamında kabul ederken, vatandaşlarla da sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.