Hava Durumu

Bozdağ'dan '1+8+4' tepkisi! 'Halk izin vermeyecek'

CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin '1+8+4' şeklinde düzenleneceğinin yer almasına tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozdağ'dan '1+8+4' tepkisi! 'Halk izin vermeyecek'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin '1+8+4' şeklinde düzenleneceğinin yer almasına tepki göstererek "Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Bozdağ'ın komuşasından satır başları:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye cumhurbaşkanı seçilmek için uğraşıyor. Birisi Türkiye'ye cumhurbaşkanı olmak için uğraş verirken diğer adaylar kendi aralarında rekabet ediyorlar, ikinci tura kalma rekabeti yapıyorlar. Onların Türkiye'yi yönetme gibi bir dertleri yok, seçimi ikinci tura bıraktırma gibi bir gayretleri var.

MACRON'UN AÇIKLAMALARI

Türkiye seçimleri, siyasi mühendislikle veya başka türlü hesaplarla manipüle edilebilecek seçimler değildir. Türk halkı, Macron'dan da daha akıllıdır, bu tür mühendislik hesabı yapanlardan da daha akıllıdır."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.