Hava Durumu

Bozdağ: 'Kurmaya çalıştıkları çatı başlarına yıkıldı'

Muhalefetin Abdullah Gül'ü aday çıkarma çabalarının sonuçsuz kalmasına ilişkin değerlendirme yapan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Kurmaya çalıştıkları çatı daha inşaat aşamasında başlarına yıkıldı, CHP de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozdağ: 'Kurmaya çalıştıkları çatı başlarına yıkıldı'

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Kurmaya çalıştıkları çatı daha inşaat aşamasında başlarına yıkıldı, CHP de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar." diye konuştu. CHP'den 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesini değerlendiren Bozdağ, "Onları demokrasi kahramanı olarak ilan etti, kumpası bozduklarını söyledi ama belli ki demokrasi kahramanlıkları fazla sürmedi. Hemen geri dönmek gibi bir zaruret ortaya çıktı. Şimdiden Sayın Genel Başkan geri dönüşleri için altyapı oluşturuyor ki kamuoyunda geri dönüşleri izah zorunda fazlaca kalmasın diye" ifadelerini kullandı.

KOCA KOCA VEKİLLER AĞLIYOR

Bu olayın Güneş Motel hadisesinden daha çirkin bir siyasi ahlaksızlık olduğunu savunan Bozdağ, "Milletvekillerinin, grup başkanvekili ve genel başkan yardımcısının arkasındaki fotoğrafı ben hiç unutamıyorum. Koca koca vekiller ağlıyorlar, yüzlerinden düşen bin parça ve Genel Başkan kendi vekillerini boynu bükük bir şekilde, ağlaya ağlaya bir başka yere gönderdi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.