Hava Durumu

Brezilya kazandı, Neymar hüngür hüngür ağladı!

2018 Dünya Kupası E Grubu'nda Brezilya, Kosta Rika'yı 90+1'de Coutinho ve 90+7. dakikalarda Neymar'ın golleriyle 2-0 yendi. Brezilya'nın 78. dakikada kazandığı penaltı VAR sisteminin uygulanması sonrası iptal edildi. Neymar maç sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Brezilya kazandı, Neymar hüngür hüngür ağladı!

2018 Dünya Kupası E Grubu'nda favori Brezilya, ikinci maçında Kosta Rika ile karşılaştı. İlk düdükten itibaren oyun üstünlüğünü ele geçiren Brezilya net gol fırsatlarını harcayınca ilk yarı 0-0 bitti. Brezilya ikinci yarıda da gol kaçırma alışkanlığını sürdürdü. 78. dakikada Neymar'ın yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR sistemi uygulanan pozisyonun ardından penaltı kararı iptal edildi. Dakikalar 90+1'i gösterdiğinde sahneye çıkan Coutinho, Brezilya'yı üstünlüğe taşıyan isim oldu. 90+7'de Neymar, maçın skorunu belirledi ve Brezilya sahadan 2-0 galip ayrıldı.

NEYMAR AĞLADI

Maç boyunca birçok net gol fırsatını harcayan ve yoğun tepki alan Brezilya'nın süper yıldızı Neymar 90 dakikanın sona ermesiyle gözyaşlarını tutamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.