Hava Durumu

Bu acının tarifi yok... Bursa'da bir babanın yürek yakan feryadı

Bursa'da sevgilisi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan genç kadının babası, bu cinayetlerin bitmesi için idam cezasının geri gelmesi gerektiğini söyledi. Kadının eski eşi ise, "Bu olay gizlenmemeli. Bu olay Özge Can'dan sonra ikinci bir vahşet. Çocuklarıma sahip çıkacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu acının tarifi yok... Bursa'da bir babanın yürek yakan feryadı

Kütahya'dan barışmak için gelen sevgilisi Ümit V. (30) tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatı kaybeden iki çocuk annesi Şengül Vatansever (35) son yolculuğuna uğurlanıyor. 

Baba Aydın Vatansever, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının başına gelen olayı kendilerini arayan polislerden öğrendiğini belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Kızım ağır yaralı olduğu için Bursa'dan İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi. Hastaneye salı akşamı gittik, dün vefat edince cenazesiyle döndük. Kızımı yakan kişi yakalanmış, hastanedeymiş diye duydum. Bu kişide kızımı yakarken üzerine sıçrayan benzinlerin alev alması nedeniyle biraz yanık oluşmuş." 

Vatansever, kızının ilişkisinden haberinin olmadığını aktararak, şöyle dedi:

"Bilgim olsa onu asla yalnız bırakmazdım. Torunlarım bana verirlerse bakarım. Onlar bana emanet, başkasına emanet değil. Bu konuların çözülmesi için idam cezası getirilmelidir. Bu cinayetler böyle bitmez, adam yarın çıkacak içeriden yine aynı şeyleri yapmaya devam edecek. Çocuklara annelerinin öldüğünü söyledik fakat cenazeye gelmeyecekler. Burası sözün bittiği yer." 

Şengül Vatansever'in boşandığı eski eşi Nuri Öztürk de olayın vahşet olduğunu belirterek, "Türkiye'nin artık bu olayları iyi görmesi gerekiyor. Çocuklarımın psikolojisini düzeltmek için ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik destek almam gerekiyor. Çocuklarımın eski eşimin ailesinde mi yoksa bende mi kalacağı konusunda da bir fikir sahibi değilim. Doktorlardan destek alarak onların psikolojik durumunu düzeltmek için her şeyi yapacağım. Anneleri öldü ama babaları her zaman yanlarında olacak." yorumunu yaptı.

(NURİ ÖZTÜRK)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.