Hava Durumu

Bu acıya yürek dayanmaz! İki oğlunu da kaybeden baba sinir krizi geçirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde yüzme bilmedikleri halde denize giren 14 ve 15 yaşındaki iki kardeş boğularak can verdi. İki oğlunu da kaybeden acılı babanın, morgun önünde feryat etmesi yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu acıya yürek dayanmaz! İki oğlunu da kaybeden baba sinir krizi geçirdi

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Payallar Mahallesi sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, yüzme bilmeyen Halil İmen (14) ile ağabeyi Burhan İmen (15) denize girdi. İki kardeş denizin derin kısımlarına doğru ilerleyince, dalgaya kapılıp çırpınmaya başladı.

Olayı gören vatandaşlar iki kardeşi kurtarmak için harekete geçti. Kıyıya çıkarılan ve hastaneye kaldırılan Halil İmen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaybolan ağabey Burhan İmen için ise olay yerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi ve Sahil Güvenlik timi yönlendirildi. JAK ve Sahil Güvenlik dalgıçlarının yaptığı aramada Burhan İmen'in cansız bedenine ulaşıldı. İki kardeşin cansız bedenleri savcılık incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

MORGDA ÖĞRENDİ

Denizli'de bir fabrikada çalışan Baba Mehmet İmen, yakınları tarafından evine götürülmeyerek gezme bahanesiyle önce Antalya'daki kardeşinin yanına daha sonra da morga götürüldü. 2 oğlunun öldüğü haberiyle adeta yıkılan baba sinir krizleri geçirdi. Acılı babanın, ağıtlar yakarak çevresindekilere serzenişte bulunduğu gözlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.