Hava Durumu

Bu akşam ekranlarda hangi diziler oynayacak?

Dizi severleri bu akşam yine birbirinden heyecanlı yapımlar bekliyor. Ver Elini Aşk,  Siyah İnci, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Yüz Yüze yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu akşam ekranlarda hangi diziler oynayacak?

VER ELİNİ AŞK

Emin Ağa ile dedesi Asım Ağa'nın, Kaan'la kendisine oyun oynadığını öğrenen Ayperi, kimseye haber vermeden köye döner! Gerçekte Kaan'ın istemediği kız Sultan olduğunu öğrenmesi, Ayperi'yi yıkmıştır. Ancak Kaan, Ayperi'nin peşini bırakmamaya kararlıdır ve ne olursa olsun Ayperi'yi eve geri götürmek için uğraşır. İkili arasındaki aşk kıvılcımı giderek artarken Lalin ve Oğuz da "30 Yaşından Önce Yapılması Gereken 100 Şey" listesindeki maddeleri yapmaya başlarlar. Bu sırada Ayperi ve Kaan'a oyun oynayan Emin Ağa ve Asım Ağa'yı ise, daha büyük bir oyunun içine sürüklenecektir. Havadaki aşk kokusu artarken, kız isteme merasiminde ise işler yeniden iyice kızışacaktır.

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 26 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de

 

SİYAH İNCİ

Star Tv'nin yeni dizilerinden Hande Erçel, Berk Hakman, Tolgahan Sayışman 'ın başrolleri paylaştığı Siyah İnci her bölümüyle biraz daha kendine bağlamakta.

Kenan'ın, Hazal'a büyük sürprizi ne olacak?

Kenan'ı kocasının yeni ortağı olarak karşısında görünce Hazal şok olmuştur. Demiroğlu ailesi de hiç beklemedikleri bu sürpriz karşısında şaşkındır. Vural öldürttüğünü düşündüğü Kenan'ın yeni ortağı olmasından, evine kadar girmiş olmasından çok rahatsızdır. Canan, Kenan'la ortaklığı feshetmenin yollarını arasa da, Vural için mesele şirketten, ortaklıktan çok daha büyüktür. Kenan'la mücadele etmekten geri durmaya hiç niyeti yoktur.

Hazal, Kenan'ın hala kendisini sevdiğini ve onu yarı yolda bıraktığı için intikamını almaya geldiğini düşünmektedir. Fakat Kenan ve Aziz'in planı zannedilenden daha büyüktür. Demiroğullarına çok daha büyük bir sürprizleri vardır. Hazal, daha Kenan'ın gelişinin şokunu atlatamadan Naz'la ilgili edindiği bilgiyle büyük bir şok daha yaşayacaktır.

Siyah İnci bu akşam 5. bölümüyle STAR TV'DE 20.00'de

 

KANATSIZ KUŞLAR

Muzaffer'in isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Nefise, iyice köşeye sıkışmıştır. Çocuğunu düşürdüğünü söylemeyen Tuba, beklenmedik şekilde Muzaffer'in oyununun bir parçası olur. Muzaffer, Azime'yi onun özel hizmetine verir. Sırrı öğrendiğini gizlemeyi sürdüren Muzaffer'in Nefise için de sıra dışı bir planı vardır. Onur, nikâh günü gelip çattığında Zeynep'i kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Ahmet, son kozunu henüz oynamamıştır. Muzaffer'in gizemli tavırlarına anlam veremeyen Nefise, bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır. Çocuklarıyla birlikte kendisine yeni bir yol çizme kararı alır. Bu karar, Muzaffer'i iyice çileden çıkaracaktır. Emre ise Muzaffer'in annesine kötü davrandığının farkına varır. Öfkelenerek, Muzaffer'le yüzleşmek üzere şirketi basar. Emre ve Muzaffer'in yüzleşmesi, büyük olayların başlangıcı olacaktır.

Kanatsız Kuşlar 19. Bölümü ile bu akşam ATV'de 20.00'de

YÜZ YÜZE

Yüz Yüze dizisinin 2. bölümü için geri sayım başladı. Yeni bölüm gelişmelerini, Cino ve Seliha arasında neler olacağını merak eden izleyiciler, Yüz Yüze yeni bölüm 2. fragmanıyla önemli tüyolar edindi. Her 2 tanıtımdaki görüntüler de merak uyandırdı! Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın başrollerini paylaştığı Yüz Yüze'nin 2. bölüm ilk fragmanında Seliha'nın çete üyeleriyle tanıştığı, Cino ve Seliha'nın birbirini tanımaya başladığı görülürken; 2. fragmanda Seliha ve Cino'nun dertleştiği ve giderek birbirinden etkilendiği tanıtımda Tatar'ın, Cino'yu Seliha için uyardığı sahneler kafalarda soru işareti bıraktı. 

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir (Cino), Surdibi'nde büyümüş, hayatı kurallarına göre yaşaması gerektiğini küçük yaşta öğrenmiş otuzlu yaşlarında bir çiçekçidir. Çiçekçi durumun görünen yüzü. Can yoldaşları; psikopat Tatar, teknoloji ve müzik uzmanı Aleko, has delikanlı "Molla" Yunus ve direksiyon başında adrenalin arttıran Mustafa ile birlikte, akşamları bambaşka bir dünyaya açılırlar. Cino, ölen babasının aslında iftiraya kurban gittiğini öğrendiğinde intikam yemini eder ve dostları da onunla yürümeye ant içer. Seliha; hırsızlık masasının güzel, gözü pek başkomiseri... En yakınları Zeynep ve Ali'yi tanıştırdıktan sonra ikili birbirine aşık olur. Her şeyin başladığı o gün, Ali ve Zeynep'in nişanı vardır. Ali bir iş için bankaya gider. Cino'lar da o gün bankadaki bir kasayı patlatacaktır. Bankaya girdiklerinde işler ters gider ve herkesin hayatı sonsuza kadar değişir. Seliha yaşananların peşini bırakmamaya yemin eder. Kim olduklarını bilmeden Cino'ların peşine düşer. İz sürerken Cino ile tanışır. Burun buruna, birbirinin peşinde iki insan artık aşkla ve intikamla sınanacaktır.

Yüz Yüze 2. bölüm bu akşam 20.00'de Show TV'de!

BİZİM HİKAYE

Kiraz, Barış'ın ablasını aldattığından şüphelenmiştir. Gerçeği öğrenmek için kapsamlı bir araştırma yapar. Fikret de Kiraz'a destek olur. Mevzu Cemil'e kadar gider. Barış, Filiz ve kardeşleriyle görüştüğü zamanlar dışında Kiraz'ın şüphelendiği kadınla vakit geçirmektedir. Kiraz bu kadının kim olduğunu öğrenebilecek midir?

Fikri tam Mustafa ve Hüseyin'den kurtulmuşken adamlara yine yakalanmıştır. Haliyle Mustafa ile Hüseyin yine Fikret'in peşine düşer. Hatta peşine düşmekle de kalmayıp Fikri'yi rehin alırlar. Bu da yetmez, İsmet'i de alıkoyarlar. Kardeşlerinin ihtiyaçları için gece gündüz çalışıp didinen Filiz'in gücü, babasını ve İsmet'i kurtarmaya yetecek midir? Barış Filiz'e yardım edecek midir?

Hikmet, Esra'ya açılmaya karar verir. Fevzi'nin Müjde'yle eskiden sevgili olduğunu öğrenip hayal kırıklığına uğrayan Rahmet ise kardeşinin bu sevdadan vazgeçmesini ister. İki kardeşin de aşk hayatı çıkmaz noktalara ulaşmıştır.

Filiz'le Barış'ın paylaştığı zamanlar ve duygular çoğalmışken Cenk, Barış'ın foyasını ortaya çıkarmak için planlar yapmaktadır. Barış'ın peşine düşen Kiraz'ı ise finalde büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bizim Hikaye 7. bölümü ile bu akşam 20.00'de FOX'ta

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.