Hava Durumu

Bu belirtilere dikkat! Vücudunuz toksinlerle dolmuş olabilir

Kendinizi sersemlemiş ve bitkin hissediyorsanız bunun sebebi vücudunuzda bulunan zararlı toksinler olabilir. Bu toksinler vücudun çalışması için gerekli olan vitamin ve mineralleri kurutan bir dizi reaksiyona neden olur.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu belirtilere dikkat! Vücudunuz toksinlerle dolmuş olabilir

Vücudunuzda toksin biriktiğini nasıl anlarsınız?

-Her gün duş almanıza rağmen gün içerisinde terliyorsanız, 

-Spor yapmadığınız halde gün içerisinde kendinizi sürekli yorgun hissediyor ve kas- eklem ağrıları çekiyorsanız,

-Kendinizi spor salonuna itmediyseniz veya fiziksel olarak yorucu bir çalışma yapmadıysanız, ancak hala kas ve eklem ağrınız varsa, 

Deri vücudumuzdaki en büyük organdır ve genellikle kirlenmeye maruz kalır. Ayrıca, şampuan, saç kremi, sabun ve kullandığımız losyonlar gibi ürünler zararlı kimyasallar içerebilir. Çok fazla toksik kimyasal maddeye maruz kalmak sivilce, döküntü ve egzama gibi semptomlara yol açabilir.

Bir yandan, toksin oluşumu kendinizi yorgun hissetmenizi sağlar, diğer yandan sorunları daha da kötüleştirir, uykunuzu bozabilir. Vücuttaki yüksek miktardaki toksinler uyku kontrol hormonu Cortisol hormonunun seviyesinin bozulmasına neden olabilir ve böylece uykunuzu olumsuz yönde etkiler.

Ağız kokusu genellikle sindirim sorunlarının bir belirtisidir. Sindirim sisteminizin yediğiniz her şeyi sindirmek için mücadele etmesi gerektiğinde ortaya çıkar. Ancak, karaciğeriniz biriken tüm toksinleri temizlemek için mücadele ettiğinde sindirim problemleri de oluşabilir. Bu sorunu çözmenin tek yolu toksinlerden kurtulmak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.