Hava Durumu

Bu da oldu...! Yemeğe bulaşık deterjanı kattığı iddiasıyla gelinini mahkemeye verdi!

Zonguldak'ta kayınvalidesinin yemeğine bulaşık deterjanı koyduğu iddiasıyla hakim karşısına çıkan Nevcihan K., "Bu yaşananlardan dolayı arkadaşlarımın evinde kalıyorum. Çocuklarım annesiz, eşimden şiddet gördüm dolayısıyla şikâyetçiyim" dedi.  Yemeklerden alınması gereken numune ise çöpe döküldükleri için alınamadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2018 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu da oldu...! Yemeğe bulaşık deterjanı kattığı iddiasıyla gelinini mahkemeye verdi!

İddiaya göre Zonguldak'ta yaşayan Nevcihan K., kayınvalidesi tarafından yemeğine bulaşık deterjanı koyduğu iddiasıyla mahkemelik oldu.

Duruşmada önceki ifadesi okunan Nevcihan K., çorbaya farkında olmadan bulaşık deterjanı döküldüğü ifadesinin doğru olmadığını söyleyerek ifadesini değiştirdi. Böyle bir olayın yaşanmadığını söyleyen Nevcihan K., kayınvalidesi ve görümcesinin saldırısına uğradığını söyledi. Jandarma ekipleri ise bulaşık deterjanı döküldüğü iddiası üzerine yemeklerden numune almak istedi ancak yemeklerin çöpe dökülmesi üzerine numune alınamadığı ifade edildi.

Zehirleme gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen sanık, "Bu yaşananlardan dolayı arkadaşlarımın evinde kalıyorum. Çocuklarım annesiz, eşimden şiddet gördüm dolayısıyla şikayetçiyim" dedi.

Bu sırada kayınvalide Nazife K. de söz alarak gelininin kendisini halen ölümle tehdit ettiğini söyledi. İkilinin tartışmaları üzerine mahkeme başkanı gelin ve kayınvalidesini uyardı. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.