Hava Durumu

Bu filmi izleyicilerin yalnızca yüzde 18'i filmi bitirebildi!

Martin Scorsese'nin Robert de Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi usta isimleri buluşturan 3.5 saatlik filmi 'The Irishman'i ABD'de Netflix'te yayınlandıktan sonra izleyenlerin yüzde 18'i bitirebildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu filmi izleyicilerin yalnızca yüzde 18'i filmi bitirebildi!

Martin Scorsese'nin Netflix'te yayınlanan 3,5 saatlik yeni filmi 'The Irishman', ABD'de 5 günde 17 milyon kişi tarafından izlendi. Açıklanan rakamlara göre izleyenlerin yüzde 18'i filmi bitirebildi.

Robert de Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin başrollerini paylaştığı 'The Irishman', mafya tetikçisi Frank Sheeran'ın gerçek öyküsünü anlatıyor.

Araştırma şirketi Nielsen'in 'filmi izlemek için açıp kapayanları' baz alan verisine göre Netfilx'te yayınlandığı ilk gün olan 27 Kasım'da filmin tamamını 751 bin kişi izledi. Şükran Günü hafta sonuna denk gelen 29 Kasım'da filmi izleyenlerin sayısı 930 bine ulaştı.

175 milyon$'lık bütçesiyle dikkat çeken 'The Irishman'in izleyicilerinin büyük ölçüde erkek olduğu açıklandı. Araştırmada ilk 5 günde filmi izlemek için ekran başına geçenlerin yüzde 20'sinin 50-64 yaşları arasında olduğu belirtildi. Netflix izleyicilerinin ortalama yaşı 31 iken The Irishman izleyicilerinin yaşı 49 oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.