Hava Durumu

Bu hafta vizyonda neler var?

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak 7 film vizyona girdi. Vizyona giren filmler arasında Oscar'a 7 dalda aday gösterilen 'Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri' ve Fatih Akın'ın Altın Küre ödüllü 'Paramparça' filmi de yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu hafta vizyonda neler var?

CEBİMDEKİ YABANCI

Bir akşam yemeğinde bir araya gelen 7 yakın arkadaşın başlattığı oyun sonrası arapsaçına dönen ilişkilerini konu ediniyor. Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın üstlendiği film İtalyan yapımı bir filmden uyarlama. Cebimdeki Yabancı'nın oyuncu kadrosunda ise Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız'ın yer alıyor.

CİN ÇEŞMESİ

İki kardeşin yaşadıkları sonrası lanetlenen bir köyün hikâyesini anlatıyor. Tuncer Gürbüz'ün yönettiği Cin Çeşmesi'nin kadrosunda Mustafa Kaya, İlayda Özdoğa, Yaşar Aydınlıoğlu, Ece Baykal var.

PARAMPARÇA

Fatih Akın'ın Altın Küre ödüllü filmi "Paramparça", eşini ve çocuğunu Almanya'nın Hamburg kentinde yaşanan terör saldırısında kaybeden bir kadının bireysel adalet arayışını anlatıyor. Fatih Akın'ın yazıp yönettiği filmin başrollerinde Diane Kruger, Numan Acar ve Ulrich Tukur yer alıyor. Film Diane Kruger'e Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırdı.

BABASININ KIZI

Melisa Üneri'nin ilk uzun metrajlı filmi. "Babasının Kızı", Finlandiya'da yaşayan şen şakrak genç bir kızın babasıyla ilişkisini ve babasına bir başkaldırı olarak Türkiye'ye taşınmasını kendi hayatı üzerinden anlatıyor. Filmde Melisa Üneri, Edibe Üneri ve Cengiz Üneri yer alıyor, herkes kendisini oynuyor.

ÜÇ BİLLBOARD EBBİNG ÇIKIŞI, MİSSOURİ

Martin Mcdonagh'ın üçüncü uzun metraj filmi, kızını öldüren suçlunun yakalanamaması sonucu yerel kolluk kuvvetlerine bireysel savaş açan bir kadının hikayesini konu ediniyor. Oscar'a 7 dalda aday gösterilen filmin oyuncu kadrosunda Frances Mcdormand, Woody Harrelson yer alıyor.

FOXTROT

"Lübnan" adlı filmiyle uluslararası düzeyde tanınırlık kazanan Samuel Maoz'un ikinci filmi "Foxtrot", askerde olan oğulları ile onun akıbetiyle ilgili endişe duyan ailesinin hikayesini anlatıyor. İsrail, Almanya ve Fransa ortak yapımı filmin başrollerinde Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray oynuyor.

EN KARANLIK SAAT

Oscar ödülü adayı Gary Oldman'ın başrolünde yer aldığı "En Karanlık Saat", Britanyalı politikacı Winston Churchill'in başbakan olduktan sonra karşılaştığı sorunlar ve Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadelesini beyaz perdeye taşıyacak. Başarılı oyuncuya Kristin Scott Thomas, Lily James gibi isimlerin eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Joe Wright oturuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.