Hava Durumu

Bu kadar da olmaz..! Çarşaf siparişi verdi, gelen kargoyla şoke oldu

İzmir'de televizyonda gördüğü çarşaflardan telefonla sipariş alan kadın, gelen kargoyu açınca büyük şok yaşadı. Çarşaf yerine kefen geldiğini görünce neye uğradığını şaşıran kadın, "Kimse televizyon programlarından ve internet üzerinden asla alışveriş yapmasın; çünkü göz göre göre aldatıyorlar, Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu kadar da olmaz..! Çarşaf siparişi verdi, gelen kargoyla şoke oldu

Torbalı ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki A.T. isimli kadın, geçtiğimiz hafta televizyon reklamlarında gösterilen çarşafları beğendi ve sipariş vermek istedi. Televizyondaki belirtilen numarayı arayan kadın, hemen sipariş için irtibata geçti. Telefonda görevli bir kişiyle konuşan kadın, ardında da istediği çarşafları anlatarak sipariş verdi. Kadın, bir süre sonra kurye aracılığıyla gelen paketi kapıda ödeme yaparak teslim aldı.

PAKETİ AÇINCA KEFENİ GÖRDÜ

Heyecanla paketi açan kadın, gördüğü manzara karşısında ise adeta şoka girdi. Çarşaf yerine metrelerce uzunluğunda bir kefen geldiğini gören kadın, daha sonrada televizyonda verilen numarayı aradı ancak herhangi bir muhatap bulamadı. İkinci bir şok yaşayan kadın, dolandırıldığını anlayınca tüketici hakem heyetine şikayette bulundu.

"KEFEN GÖNDERECEKLERİNİ NE BİLEYDİM"

Hakem heyetinden bilgi alan kadın, 14 gün içerisinde olayın sonuca ulaştırılmasını beklediğini söyledi. A.T. mağdur olduğunu ifade ederek, "Kimse televizyon programlarından ve internet üzerinden asla alışveriş yapmasın; çünkü göz göre göre aldatıyorlar. Ben rengarenk çarşaf siparişi verdim. Sadece çarşaf istedim. Kefen göndereceklerini ne bileydim. Bana teslim edilen düpedüz kefen. Onları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.