Hava Durumu

Bu nasıl vicdansızlık! Apartman boşluğunda ölüme terk edildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde apartman boşluğuna sıkışan kedi, işyeri sahibinin duvarın kırılmasına izin vermemesi nedeniyle ölüme terk edildi. Konuyla ilgili Edremit Belediyesi sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu nasıl vicdansızlık! Apartman boşluğunda ölüme terk edildi

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde iki apartman arasındaki boşluğa düştüğü tahmin edilen bir kedi için Edremit Belediyesi Zabıta Ekiplerine ihbar ulaştı. Bunun üzerine Edremit Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri bölgeye intikal etti. Sesin geldiği yerin tespiti sonrasında kurtarma çalışması için inceleme yapıldı. Çalışmanın bir giyim mağazasının duvarından yapılabileceği kararı verilmesi üzerine iş yeri sahibi ile bağlantıya geçildi. Bir süre sonra iş yerine gelen iş yeri sahibi duvarın delinmesine ve çalışma yapılmasına izin vermedi. Bir süre daha bölgede alternatif kurtarma bölgesi arayan ekipler çalışma yapılacak bir başka alan bulamadıkları için boşlukta sıkışan kedi kaderine terk edildi.

Konunun duyulması üzerine sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine Edremit Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Konu savcılığa intikal etmiş olup, savcılıktan çıkacak karar beklenmektedir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.