Hava Durumu

Bu seri sürsün!

Avrupa'da tarihi bir sezon geçiren TOFAŞ 4 maçtır kaybetmediği BSL'de bugün Türk Telekom'a konuk olacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 17:30'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu seri sürsün!

Ali ŞAHİN

7Days EuroCup'ta tarihi bir başarıya imza atarak adını çeyrek finale yazdıran TOFAŞ rotasını yeniden ING BSL'ye çevirdi. Lig'deki ilk 18 haftayı 5 yenilgi ile 4. Sırda geçen Mavi Yeşilliler 19. Maçında başkent ekibi Türk Telekom'a konuk olacak. Bugün Ankara Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele saat 17:30'da başlayacak. Mücadeleyi Erşan Kartal, Kaan Büyükçil ve Semih Vural Hakem üçlüsü yönetecek.

21.RANDEVU
TOFAŞ ve Türk Telekom bugünkü mücadele ile birlikte tarihlerinde 21. Kez karşı karşıya gelecek. İki takımın rekabetinde daha önce oynanan 20 maçta Ankara Ekibi 12 kez kazanırken TOFAŞ 8 mücadeleden zaferle ayrıldı. Türk Telekom rakabette ev sahibi avantajını da iyi kullandı. İki takım arasına Başkentte oynanan 10 maçın 7'sini Türk Telekom kazandı. İki takım arasında sezonun ilk devresinde Bursa'da oynanan maçı ise TOFAŞ 81-72 kazanmıştı.

GRUP LİDERİ OLDU
Hafta içende Strasbourg'u deplasmanda 90-89 yenerek FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu lider tamamlayan Türk Telekom TOP 16'da da seri başı olma hakkını elde etti. Avrupa'daki başarısına rağmen Lig'de istediği oyunu sahaya yansıtamayan Başkent ekibi 18 maçta sadece 8 kez kazanarak puan tablosunda da 10. Sırada kaldı.

4 MAÇTIR KAZANIYOR
Tarihi bir sezon geçirdiği 7Days EuroCup'ta Çarşamba günün Malaga deplasmanına çıkan TOFAŞ ise maçı 76-68 kaybederek liderlik şansını yitirdi. 7Days EuroCup'ta son 8'e kalan Bursa ekibi, ING BSL'de de başarılı bir grafik sergiliyor. 18. haftayı 5 yenilgi ile 4. basamakta geçen Mavi Yeşilliler 4 maçtır kaybetmiyor. Bursa ekibi karşılaşmayı kazanarak Türkiye Kupası nedeniyle lige verilecek araya galibiyet serisini koruyarak gitmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.