Hava Durumu

Bu yaşında ölümle pençeleşiyor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde verem teşhisi konulan 1,5 yaşındaki Muhammet Hüseyin Şimşek, hayata tutunmak için ilik nakli bekliyor. Dün fenalaşarak Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalbi duran minik Muhammet Hüseyin, ambulans helikopterle Konya Meram Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2017 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2017 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu yaşında ölümle pençeleşiyor

Gürpınar Mahallesi'nde oturan Muhammet Hüseyin Şimşek, dün akşam fenalaşarak ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devlet Hastanesi'nde kalbi duran ve doktorlarının müdahalesi ile tekrar hayata tutunan minik Muhammet Hüseyin için helikopter ambulans istendi. Sağlık Bakanlığı'na ait helikopter hava ambulansı Atatürk Stadyumu'na inerek minik Muhammet Hüseyin'i Konya Meram Tıp Fakültesine götürdü.

Minik Muhammet Hüseyin'e henüz 6 aylık iken veren teşhisi konduğunu söyleyen baba Serkan Şimşek, "Dün akşam saatlerinde oğlum fenalaştı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdık. Burada kalbinin durduğunu söylediler ve hemen müdahale ederek yeniden canlandırdılar. Başka bir hastaneye götürülmesi gerektiğini söylediler ve ambulans helikopter istediler. Şimdide ambulans helikopter ile Konya Meram Tıp Fakültesine götürüyorlar" diye konuştu.

UYGUN İLİK BULUNDU, YARDIM BEKLİYORLAR

Minik Muhammet Hüseyin'e uygun iliğin 3 ayrı yerden bulunduğu söyleyen baba Serkan Şimşek maddi imkansızlık yüzünden ilik nakli olamadığını ifade etti. Yetkililerden yardım isteyen baba Şimşek, "Oğlum aylardır o hastane senin, bu hastane benim tedavi görüyor. Ben inşaatlarda çalışıyorum. Ancak bu sıralar bel fıtığı yüzünden çalışamıyorum. Oğlumun ihtiyaçları oluyor. Kaymakamlığın verdiği 300 TL ile geçinmeye çalışıyorum. Yemin ediyorum ilaç parası için dilendiğimi biliyorum" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.