Hava Durumu

'Bunu da yapmadım' demez! Czn Burak'tan şaşırtan paylaşım...

Czn lakabı ile tanınan Burak Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda paramotora binen Özdemir, gökyüzünde ilk olarak künefe dilimlemiş sonrasında soğan doğramıştı. Burak Özdemir şimdi de denizde soğan doğradı. O anları Instagram'dan paylaşan Özdemir, 'Czn farkıyla Tuzlu Deniz Soğanı sever misiniz?' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2021 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2021 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Bunu da yapmadım' demez! Czn Burak'tan şaşırtan paylaşım...

Instagram'da 21,2 milyon takipçisi olan ve çektiği büyük boyutlu yemek videoları ile popüler olan CZN lakaplı Burak Özdemir, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Her yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başaran Özdemir, her geçen gün takipçilerini daha da şaşırtıyor. Czn Burak, paylaştığı son video ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Denizde soğan doğramak için harekete geçen Czn Özdemir, 'Czn farkıyla Tuzlu Deniz Soğanı sever misiniz?' notuyla video paylaştı. Özdemir'in paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi görürken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Geçtiğimiz haftalarda paramotora binen gökyüzünde ilk olarak künefe dilimleyen CZN Burak daha sonra soğan doğramıştı. Özdemir, paylaştığı videoya 'CZN farkıyla uçan künefe sever misiniz?' notunu eklemişti. CZN Burak'ın videosu kısa sürede 4,6 milyon görüntülenmeye ulaşırken ünlü isimler tebrik yorumları yağdırmıştı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.