Hava Durumu

Bunu kaç kişi yapar? Bursa'da otoparkçıdan 'helal olsun' dedirten davranış

Bursa'nın Mudanya ilçesinde emekli maaşını düşüren yaşlı kadının parasını bulan ve emniyet aracılığıyla sahibine teslim eden BURBAK personeli, örnek davranışıyla büyük takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bunu kaç kişi yapar? Bursa'da otoparkçıdan 'helal olsun' dedirten davranış

Bursa Büyükşehir Belediyesinin kuruluşu olan BURBAK AŞ'nin Mudanya'daki cadde otoparkında çalışan Tamer Karaoğlan, yerde etrafa saçılmış bir miktar para gördü.

Sorumlu amirini arayarak durumu bilgilendiren Karaoğlan, daha sonra 900 TL'yi Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etmeye gittiğinde yaşlı bir kadının çektiği emekli maaşını düşürdüğünü öğrendi.

Bunun üzerine 63 yaşındaki Gülten Güngör ile iletişime geçildi. Kaybettiğini düşündüğü parasına kavuşan Güngör, hem şaşırdı, hem de sevindi. BURBAK görevlisi olarak çalışan Tamer Karaoğlan'ın bu davranışı 'insanlık ölmemiş' dedirtti. 

Yaşlı kadının kaybolan emekli maaşını bularak teslim eden Karaoğlan'a teşekkür eden BURBAK Genel Müdürü Hamza Serim ise personelin bu düşünceli davranışından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Serim, bu davranışın herkese örnek olmasını diledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.