Hava Durumu

Bunun adı vahşet! Karısını 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Tekirdağ'da evden uzaklaştırma cezası biten şahıs, çıkan tartışma sonucu karısını 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı koca bir dinlenme tesisinde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bunun adı vahşet! Karısını 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Olay, Tekirdağ'ın Merkez ilçesine bağlı Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Konakları'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evli olan H.Y. (66) ile Fatma Y. (53) arasındaki anlaşmazlık nedeniyle, H.Y.'ye evden uzaklaştırma cezası verildi.  Ceza bittikten sonra çift evlerini ayırdı.

H.Y. (66), ile Fatma Y. (53)  henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle psikolojik sorunları olduğu iddia edilen H.Y. eşi Fatma Y.'yi 16 yerinden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Fatma Y.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayın ardından kaçan H.Y., Tekirdağ Malkara yolunda bir dinlenme tesisinde arabanın içinde yakalandı. Katil zanlısı koca gözaltına alındı, Fatma Y.'nin cesedi ise savcılık incelemesi ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi Morguna gönderildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.