Hava Durumu

Bursa AK Parti aday toplantısında coşku dolu anlar... Erdoğan sevgisini şiirle anlattı

Ak Parti Bursa adaylarının tanıtıldığı toplantının fenomeni 71 yaşındaki Mehmet Uğur oldu. Erdoğan sevgisini şiirlerle anlatan Uğur, bir önceki seçimde de propaganda yapan Saadet Partililere tepki göstermişti. 

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa AK Parti aday toplantısında coşku dolu anlar... Erdoğan sevgisini şiirle anlattı

Geçtiğimiz Haziran ayında Bursa'nın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi'nde Necmettin Erbakan'ın talebesi olduğunu belirten 71 yaşındaki Mehmet Uğur, kendisine broşür vermek isteyen Saadet Partililere tepki göstermişti.

Kısa sürede birçok vatandaş Mehmet Dede'nin yanına gelerek alkışlarıyla desteklemişti. Mehmet Uğur, dün gerçekleştirilen AK Parti Bursa Belediye Başkan Adaylarının tanıtıldığı toplantı öncesinde, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevgisini haykırdı. 

Türkiye'nin bütün İslam ümmeti için diri ve beraber olmasını dileyen ve dünyaya İslam'ın hakim olmasını isteyen Mehmet Uğur, " Dünya lideri, Recep Tayyip Erdoğan Başkomutanımıza Allah uzun ömür versin. Bütün hizmetlerini en güzel şekilde yapıp halkına sunmayı kendine nasip etsin." diyerek Cumhurbaşkanına olan sevgisini anlattı. 
Cumhurbaşkanına selam söyleyen Mehmet, "Tarihin kalbi Bursa'da atar, altında 70 bin evliya yatar. Evliyaların selamı, Cumhurbaşkanımız, dünya lideri, başkomutan, Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinde olsun. Evliyaların, torunlarının oyu, Bursa Büyükşehir Belediye ve tüm belediye başkanları üzerine olsun. Türkiye'nin tamamı huzur, saadet içinde tüm Müslümanların yaşamasını Rabbim nasip etsin" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.