Hava Durumu

Bursa AK Parti'de bir başvuru daha! 'Bu iktidara ihtiyaç var'

Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Atilla Ödünç, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle milletvekilliği aday adayı olduğunu belirtti. Ödünç adaylık açıklamasında, "Türkiye, yoluna dolu dizgin devam edebilmesi için, bir kez daha AK Parti iktidarına ihtiyaç duyuyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa AK Parti'de bir başvuru daha! 'Bu iktidara ihtiyaç var'

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ın da katıldığı adaylık açıklamasında konuşan Ödünç'e Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve bir diğer AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kılıç da eşlik etti. Ödünç, hayatının en önemli günlerinden birini yaşadığını belirttiği açıklamasında 2003 yılında atıldığı siyasette, Bursa'nın geleceğine katkı koymak için gecesini gündüzüne kattığını ifade ederek şu ifadelere yer verdi: "Türkiye, 3 Kasım 2002'den bu yana adeta bambaşka bir kimliğe büründü. Yatırımlar, hizmetler ve istikrar ile büyüyen ülkemiz, gerçekleştirdiği atılımlarla, dünyanın devler liginde kendine yer buldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yola çıkan bu hizmet kervanı, tüm engelleme, yasaklama ve saldırı girişimlerine rağmen 2002'den bu yana yoluna devam ediyor. Gelişen ekonomimizin, ivme kazanan sanayimizin, yerli ve milli hamlelerimizin bazı odaklar tarafından engellenmeye çalışıldığını hepiniz biliyorsunuz. Bunun en acı örneğini maalesef 15 Temmuz darbe girişiminde gördük. FETÖ ihanet çetesinin planlarını akamete uğratan Kahraman Türk Halkı, demokrasiye ve bayrağına nasıl sahip çıktığını hepimize gösterdi. Bu vesileyle tüm şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum."

SEÇİMLER HAYATİ ÖNEMDE

Türkiye'nin 24 Haziran'da geleceği için hayati önem taşıyan bir seçime gideceğini dile getiren Ödünç,  "Kavram kargaşalarından sıyrılan, soru işaretlerini ortadan kaldıran Türkiye, yoluna dolu dizgin devam edebilmesi için, bir kez daha AK Parti iktidarına ihtiyaç duyuyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile geniş ufuklara yelken açan Türkiye, siyasetin dümeninde Reis'in kalmasını istiyor. Yaklaşık 15 seneden bu yana bünyesinde siyaset yapma şerefine nail olduğum AK Parti bünyesinde bugün yepyeni bir yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da daha önce dile getirdiği 2023,2053 ve 2071 hedeflerine kesintisiz ulaşımı sağlamak için, neferi olduğum bu kutlu davadan, AK Parti'den 24 Haziran Milletvekilliği Seçimleri'nde milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.