Hava Durumu

Bursa Ampute, Konya'ya gol yağdırdı!

Yeşil beyazlılar, şampiyon yolunda önemli rakiplerinden olan Konya Bedensel Engelliler'i 5-1 yenerek son iki haftaya avantajlı girdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Ampute, Konya'ya gol yağdırdı!

Cemal EKENTOK

Türkiye Ampute Ligi 1. Grup'ta liderliğini sürdüren Bursa Amputespor, şampiyonluk yarışında en büyük rakiplerinden biri olan Konya Bedensel Engelliler'i 5-1 yenerken, son iki haftaya büyük bir avantajla girdi.  Konya temsilcisi yaptığı iyi savunma ile Bursa'ya gol şansı tanımadı.  Konya özellikle Ali Rıza ile tehlikeli ataklar yakalamasına karşın bunları değerlendiremedi. 24. Dakikada Selahattin, ceza alanı içerisinden attığı sert bir şutla Bursa Ampute ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İKİNCİ YARI FIRTINA GİBİ...

Bunaltıcı sıcak altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında  bol bol oyuncu değişikliği yapan Bursa farklı galibiyete gitti. 27.dakikada Selahattin farkı ikiye çıkartınca Konya'nın direnci kayboldu. 33. Dakikada Mervan ile skor 3-0 olurken, 35. Dakikada Ali Rıza'nın serbest atışında Sarafadeen kendi kalesine golü atınca skor 3-1 oldu. Baskısını sürdüren yeşil beyazlılar 44 ve 50.dakikalarda Francis'in golleriyle sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Maç sonrası Bursa Timsah yürüyüşü yaparken büyük bir sevinç yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.