Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan teşekkür konuşması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şundan emin olmanızı istirham ediyorum; Bursa'nın tüm dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partileriyle, görüşü ve önerisi olan herkesle beraber Bursa'yı yöneteceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan teşekkür konuşması

Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan oylamanın ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, Meclis üyelerinin oylarıyla Osmanlı'nın ilk başkenti, kadim şehir Bursa'ya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmekten dolayı onur duyduğunu söyledi.

Kendisini aday olmaya layık gören herkese teşekkür eden Aktaş, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanına, Başbakana, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'ya, adaylığım noktasında emeği ve katkısı olan başta AK Parti Bursa İl Başkanı olmak üzere bana bu konuda destek ve katkı veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. İlk Bursa belediye başkanı Sadrettin Efendi'den bugüne kadar hizmetleri geçmiş tüm belediye başkanlarına, değerli hocam, kıymetli büyüğüm rahmetli Hikmet Şahin'e, beraberinde en son belediye başkanlığımızı yapan, hem Meclis üyesi olarak hem Osmangazi Belediye Başkanı, hem de 8,5 yıldır Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak emekleri ve katkıları olmuş çok değerli büyüğüm Recep Altepe'ye yürekten teşekkür ediyorum."

Gönülden bağlı olduğu Bursa'ya hizmet etmek için kolları sıvadığını dile getiren Aktaş, "Ben 13,5 yıldır İnegöl'de belediye başkanı olarak hizmet eden bir kardeşinizim. Gecemizi gündüzümüze kattık. İşte şimdi aynı azim ve aynı inançla tüm ilçelere, yaklaşık 3 milyonluk nüfusuyla Bursa'nın her santimetrekaresine hizmet etmek, onları kucaklamak için görevimizin başındayız. Bundan hiçbir arkadaşımızın şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"BURSA'YA DEĞER KATACAK HER GÖRÜŞE VE FİKRE AÇIĞIZ"

Aktaş, Bursa'nın hizmetin en iyisine ve güzeline layık olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bursa'nın her köşesine hizmet etmek, kadirşinas vatandaşlarımız için hizmet üretmek için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Ne diyor Aşık Yunus; 'Ben gelmedim kavga için bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.' Arkadaşlarımız burada olmadığı için ben polemik konusu oluşturmak istemiyorum. Keşke beraberce bu mutlu anı yaşasaydık. Bugün hüzünlüyüz, 8 vatan evladımız şehit oldu. Bugün demokrasinin gereğini hep beraber yerine getiriyoruz. Şundan emin olmanızı istirham ediyorum; Bursa'nın tüm dinamikleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partileriyle, görüşü ve önerisi olan herkesle beraber Bursa'yı yöneteceğiz. Benim danışmanlarımın da bunlar olacağını özelikle ifade etmek istiyorum. Bursa'ya değer katacak her görüşe ve fikre açığız. Bu noktada kapımızın açık olduğunu, Bursa için ortak akılda buluşma temennimizin bizim için öncelik olduğunu belirtmek istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.