Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'e ulaşım teklifi! 'Sefer saatleri uzatılsın'

MHP Bursa İl Başkanlığı tarafından ramazan ayı ve seçim çalışmaları nedeniyle tren ve otobüs saatlerinin uzatılması yönünde Büyükşehir'e önerge verildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Büyükşehir'e ulaşım teklifi! 'Sefer saatleri uzatılsın'

MHP Bursa adına önergeyi veren Büyükşehir Grup Başkan Vekili İhsan bilgili önerge hakkında şu bilgiyi verdi:

"BURULAŞ tarafından yürütülen ulaşım hizmetlerinden HRS-Tren seferleri genel itibarıyla sabah 05:50 de başlayıp 24:00'te; otobüs seferleri ise 06:30'da başlayıp 24:00'te son bulmaktadır. Bu yılki Ramazan ayı 16 Mayıs'ta başlayıp, 14 Haziran Perşembe günü sona erecektir. 15-16-17 Haziran'da bayramdır.

Ayrıca Bu yıl 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin propaganda sürecinin de büyük kısmı Ramazan ayında iftar ve sahurda olacaktır.

Bu yüzden Bursalı hemşerilerimizin iftar ve sahur vakitlerindeki ibadetlerini ve milletvekili adaylarının seçim propagandalarını siyasi partilerin seçim çalışmalarını rahat ve kolay ulaşılır bir şekilde yapabilmeleri bakımından uygun sefer aralıklarıyla belediye otobüs ve HRS-TREN seferlerinin Ramazan ayı boyunca sahur ve sabah namaz vaktine kadar devam etmesi noktasında meclise önerge verdik. Umarız kabul edilir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.