Hava Durumu

Bursa büyürse Türkiye büyür

Bursa'nın sanayi ve teknoloji kenti olduğuna dikkat çeken Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  "Bütün çabamız Bursa büyürse Türkiye büyür mottosundan hareketle çalışmalarımızı yürütmek" dedi. Bakan Faruk Özlü ise  "Bakanlık olarak Bursa'da yapılacak bütün yatırımları destekleyeceğiz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa büyürse Türkiye büyür

Bir dizi programa katılmak üzere Bursa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, "Bugün inşallah Yenişehir'e gideceğiz. Bildiğiniz gibi Otomotiv Test Merkezi ile ilgili bir süreç yaşanıyor. Son olarak bakanımız ile bir araya geldik. Otomotiv Test Merkezi üzerine çeşitli istişarelerde bulunmuştuk. Bakanımızla da bu konuda karşılıklı istişare ettik. Kendilerinin buraya gelmesiyle birlikte Yenişehir'de Otomotiv Test Merkezi ile ilgili yeni bir aşamaya geçeceğiz. Orada gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve belki de atacağımız imzalar önümüzdeki süreçte Otomotiv Test Merkezi'nin yol haritasında belirleyici olacak. Dolayısıyla buraya gelene kadar yaptığı çalışmalar için bakanımız ve onun bürokratlarına teşekkür ediyorum" dedi.

SANAYİ KENTİ

Bursa'nın sanayi ve teknoloji kenti olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, "Hem yatırımları, hem ticaret hacmi hem de ülke ekonomisine ihracat anlamında sunduğu katkılar ve sanayi altyapısıyla temayüz etmiş bir ilimiz. Bütün çabamız Bursa büyürse Türkiye büyür mottosundan hareketle çalışmalarımızı yürütmek" dedi.

YATIRIMLARI DESTEKLEYECEĞİZ

Bursa'nın çok ciddi yan sanayisi olan bir büyükşehir olduğunu belirten Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ise, "Bursa bizim bakanlığımızın en çok ilgilendiği, önem verdiği şehirlerimizden birisidir. Milletvekili olduğum dönemde en yakın arkadaşlarım Bursa milletvekilleriydi. Bu test merkezinde askeri araçların da testlerini yapabilecek bir kapasite oluşturmayı hedefliyoruz. Sürecin ilk aşaması projesinin tamamının yapılmasıdır. TEKNOSAB da son derece önemli bir proje. Bakanlık olarak Bursa'da yapılacak olan bütün yatırımları destekleyeceğiz. TEKNOSAB da bunlardan birisidir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.