Hava Durumu

Bursa'da 14 bin 500 doları dolandırıcılara kaptırdı, imdadına polis yetişti!

Bursa'nın İznik ilçesinde telefon dolandırıcılarına 14 bin 500 dolar kaptıran yaşlı adamın imdadına İznik polisi yetişti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 14 bin 500 doları dolandırıcılara kaptırdı, imdadına polis yetişti!

Edinilen bilgiye göre, İznik'te 71 yaşında ki S.K isimli yaşlı adan telefon dolandırıcıların tezgahına düştü. Terör örgütü tarafından hesabının ele geçirildiğini ve bu hesaptan terör örgütlerine para transferi yapıldığı belirtilerek bu işlemlerin düzeltilebilmesi için verecekleri banka hesabına para yatırması gerektiğini söyledi.

Duydukları karşısında telaşe kapılan yaşlı adam bankaya giderek buradan telefon dolandırıcılarının hesabına 14 bin 500 dolar yani 87 Bin lira yatırdı. Meblağ büyük olunca banka paranın teyidi için yaşlı adamı telefonla geri aradı. Yatırdığı para için onay veren yaşlı adam daha sonra durumu oğluna anlattı. Durumdan şüphelenen oğlu babasıyla İznik Emniyeti'ne gitti.

Harekete geçen polis savcılık kararı ile aktarımda olan parayı bloke ettirmeyi başardı. Böylelikle yaşlı adamın yatırdığı para geri çekilerek kendisine iade edildi. Olayın ardından yaşlı adam ve oğlu emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.