Hava Durumu

Bursa'da 15 yaşındaki çocuğa mezar oldu! Şoförle ilgili şoke eden iddia...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki İskender Şimşek'in cenazesi gözyaşlarıyla defnedildi. Olay sırasında uyuduğu iddia edilen şoför ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2019 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2019 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 15 yaşındaki çocuğa mezar oldu! Şoförle ilgili şoke eden iddia...

İskender Şimşek'in (15) cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Mudanya Güzelyalı Mahallesi'ndeki Yeni Cami'ye getirildi.

Öğrencinin annesi Burcu Irmak'ın sinir krizi geçirdiği cenaze töreninde, arkadaşları ve öğretmenleri ise gözyaşlarına hakim olamadı.

İskender Şimşek'in cenazesi, ailesi ve yakınları, Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, belediye başkanları ve vatandaşların katılımıyla öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Eski Mezarlık'a defnedildi.

Kaza esnasında ut6uduğu iddia edilen, Şimşek'in ölümüne, arkadaşı Arda Üzmez'in (15) de yaralanmasına neden olan servis aracının sürücüsü M.A. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan tutuklandı.

M.A.'nın hakim karşısında verdiği ifadesinde, hasta olduğunu, birdenbire fenalaşınca gözlerinin karardığını, ne olduğunu anlayamadığını, olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

M.A. yönetimindeki 16 S 1781 plakalı minibüs, dün Bademli Mahallesi'nde Emek Yağ Fabrikası önünde kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen öğrenciler İskender Şimşek ve Arda Üzmez'e çarpmıştı.

Kazada, olay yeri yakınındaki özel kolejin 10. sınıfında öğrenim gören iki çocuk yaralanmıştı. Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilerden Şimşek, yaşamını yitirmişti.

Öte yandan, feci kazada yaşamını yitiren Şimşek'in sosyal medya hesabından 2 yıl önce yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Amatör olarak kalecilik yapan Şimşek, çıktığı bir karşılaşma öncesi çekilen fotoğrafını paylaşarak, altına da 'Anneme sözüm var. Onu villalarda yaşatacağım' notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.