Hava Durumu

Bursa'da 150 bin liralık vurgun! Kameralardan tespit edildi

İstanbul'dan kiralık araçla Bursa'ya gelen 4 kişinin hırsızlık yapıp İstanbul'a geri döndüğü belirlendi. 12 ayrı evden yaklaşık 150 bin lira değerinde eşya çalan hırsızlar yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 150 bin liralık vurgun! Kameralardan tespit edildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezinde 12 ayrı evde hırsızlık yapıldığına dair ihbar aldı. Hemen harekete geçen ekipler, sitelerin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Araştırma sonucunda şüphelilerin M.O.C. (22), A.O. (15), A.C. (18) ve E.A. (16) olduğunu tespit etti. 4 şüphelinin İstanbul'dan oto kiraladığı, Bursa'ya gelerek hırsızlık yaptıktan sonra tekrar İstanbul'a döndükleri tespit edildi. Operasyonun startını veren ekipler, A.O. ile M.O.C.'yi gözaltına aldı. Diğer iki şüpheli M.C. ile A.C.'nin başka suçlardan İstanbul polisi tarafından gözaltına alındığı ve tutuklandığı belirlendi.

150 BİN LİRALIK HIRSIZLIK

Öte yandan, şüphelilerin girdikleri evlerden yaklaşık 150 bin lira değerinde eşya çaldıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin önce etrafı kolaçan ettiği daha sonra da evlere girdikleri güvenlik kameralarından tespit edildi. M.O.C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.