Hava Durumu

Bursa'da 3 ayrı kaza! 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen 3 ayrı traktör kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise aracın altında kalarak ağır yaralandı. Yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 3 ayrı kaza! 2 kişi hayatını kaybetti

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Keramet Mahallesi'nde,  işyerinden çıktıktan sonra 16 LC 188 plakalı traktörü ile hayvanları için ot toplamak için araziye çıkan Ahmet Ayrancı (52), akşam eve dönmeyince yakınları telaşlanmaya başladı. Bir süre mahallede aranan Ahmet Ayrancı için Jandarma ekipleri ve köylü seferber oldu.

Uzun süre aranan Ahmet Ayrancı gece saat 02.00 sıralarında mahalleden yaklaşık 500 metre mesafede hayvancılık yaptığı çiftliğine yakın bir noktada ölü olarak bulundu. Kaza yaptığı ve traktörün altında kaldığı belirlenen Ahmet Ayrancı için olay yerine sağlık ekipleri gönderildi.  Talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrancı'nın evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

ARACIN ALTINDA KALDI

Başka bir kaza Orhangazi Keramet Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan Yıldız (55) kendisine ait 41 N 2487 plakalı traktörü çalıştırmak isterken dengesini kaybederek düştü. Hareket eden traktörün altında kalarak yaralanan Yıldız yakınları tarafından BursaMuradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldız'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

28 YAŞINDAYDI...

Bir diğer kaza yine Orhangazi Karsak Mahallesi'nde meydana geldi.  Murat Yavuz (28) idaresindeki 16 KD 112 plakalı traktör,  bir zeytinliğe girmek isterken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada traktörün altında kalan Yavuz, hayatını kaybetti. Haberi alarak olay yerine gelen gencin babası Hüseyin ve annesi Nalan Yavuz, sinir krizi geçirdi. Murat Yavuz'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.