Hava Durumu

Bursa'da 67 yıllık antika traktör zamana direniyor

Bursa'da 50 yıldır çiftçilik yapan Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hasan Karahasanoğlu kendinden bir yaş büyük antika traktörüyle tarlasını sürmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 67 yıllık antika traktör zamana direniyor

50 yıldır çiftçilik yapan Hasan Karahasanoğlu'na Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından plaket takdim edildi. 1950 yılında babası tarafından alınan traktörü gösteren Karahasanoğlu , "Ben 1949 doğumluyum. Babam 1950 yılında bu traktörü aldı. Ben 1 yaşındaydım. Babam vefat ettiği 1960 yılından beri gözümüz gibi bakıyoruz. Tarlamızı sürüyoruz ve garajını bırakıyoruz. Bütün bu gördüğünüz arazimizi bu antika traktörümüzle sürüyoruz" dedi.

ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Belediye Başkanı Ali Özkan, mesleğinde belli bir yaşı geçirmiş esnafa halkı adına plaket verdiklerini söyleyerek, "Değerli büyüğümüz Hasan Karahasanoğlu 50 yıldan beri çiftçilik mesleğini icra ediyor. Hasan ağabeyimiz çiftçiliğin yanı sıra eski Ziraat Odası ve şuan da Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığını da yapıyor. Kendisine Allah uzun ömür versin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.