Hava Durumu

Bursa'da 7 tanzim satış noktası daha açılıyor! Yerleri belli oldu...

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginin ardından kurulan tanzim satış noktalarına yenileri ekleniyor. Daha önce 3 yerde halka ucuz sebze meyve satışı yapılan noktalar, yarından itibaren 7 bölgede daha halka hizmet verecek..

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 7 tanzim satış noktası daha açılıyor! Yerleri belli oldu...

Bursa'da tanzim satış noktalarına yarın 7 farklı alan daha ekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitinginde yaptığı açıklamaların ardından ilk etapta 3 tanzim çadırı açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Tarım AŞ. tarafından 7 satış noktası daha yarından itibaren açılıyor.

Şehir merkezinde ilk etapta Emek Polis Karakolu'nun altındaki parkta, Dikkaldırım Mihraplı Parkı ve Arabayatağı Metro İstasyonu'ndaki boş alandaki 3 noktada satışlar başlamıştı.

Yarından itibaren Yıldırım ilçesindeki Namazgah Parkı, Emir Sultan Meydanı, ile Millet Mahallesi, Osmangazi ilçesindeki Soğanlı Mahallesi'ndeki Kanalboyuna, Demirtaş Meydanı'na ve Nilüfer'deki Beşevler Burfaş Tesisleri Önü Fatma Ana Heykeli ile Nilüfer Hastane Arazisi'nin bulunduğu bölgeye açılacak. Tanzim çadırları haftanın her günü sabah 10.00 ile 19.00 saatlerinde arasında hizmet veriyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.