Hava Durumu

Bursa'da 80 yaşındaki adam dehşet saçtı, kendini böyle savundu: Tahrik oldum

Bursa'da karısının boğazını keserek öldüren 79 yaşındaki katil zanlısı, marketten kepek ekmeği ve su aldıktan sonra emniyete teslim oldu. Yaşlı adam, adliyeye sevk edilirken, 'Cinayet masasına teşekkür ederim, pişmanım' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 80 yaşındaki adam dehşet saçtı, kendini böyle savundu: Tahrik oldum

Teferrüç Mahallesi Yiğit Sokak'taki evinde tartıştığı 66 yaşındaki karısı Fatma K'yi dün bıçakla boğazını keserek öldüren zanlı Kazım K'nin (80) yaklaşık bir saat ikametinde vakit geçirdikten sonra temizlenip giysilerini değiştirdiği, marketten kepek ekmeği ve su alarak Bursa Emniyet Müdürlüğü Çarşı Polis Merkezi'ne teslim olduğu belirtildi.

Şeker hastası olduğu için ekmek ve suyu teslim olurken yanında getiren Kazım K'nin ifadesinde, akşam komşularıyla dışarı çıkmak istediği için tartıştığı karısının kendisine saldırması üzerine cinayeti işlediğini iddia ettiği öğrenildi.

Bu arada emniyetteki işlemleri tamamlanan Kazım K, adliyeye sevk edilirken gazetecilere, "Cinayet masasına teşekkür ederim. Pişmanım. O anda bir tahrik olayı oldu. Bana bağırıp çağırdı. Ben de olayı yaptım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.