Hava Durumu

Bursa'da acil servis isyanı!

Bursa'daki çocuk hastanelerinin acil servislerinde yoğunluktan dolayı uzun sıralar oluşuyor. Saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmasını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da acil servis isyanı!

Bursa'da ani hava değişimleri en fazla çocukları etkiliyor. Çocuklarını hastaneye getiren aileler çok sıra beklemekten şikâyet ediyor. Acil serviste çalışanlar ise aciliyeti olmayan hastalar yüzünden, durumu ciddi hastalarla yeterince ilgilenemediklerini söylüyor.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nin acil servisindeki yoğunluk herkesi isyan ettiriyor. Çocuk hastanesinde akşam saatlerinde 300-400 kişi sırada bekliyor. Hem hasta çocuklar hem de aileler sıra beklemekten perişan oluyor. Çocuk hastanesinin yeterli olmadığını söyleyen bir vatandaş, "200 kişiden fazla sıra var. Allah hastaları buraya düşürmesin. Aciliyeti olmayan kişiler bile geliyor. Bu civarda yoğun bir hasta trafiği var. Fakat kapasitesi yetersiz" dedi. Bir diğer vatandaş ise hastanede 400 kişi sıra olduğunu belirterek, "Bize ne zaman sıra geleceğini bilmiyorum. Manzara içler acısı" şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.