Hava Durumu

Bursa'da acılı anne mahkemede böyle isyan etti: Asın bu cani adamı!

Bursa'da düğün sabahı eşi Güllü Yurdoğlu'nu 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Metehan Yurdoğlu, hakim karşısına çıktı. Mahkemede isyan eden anne Şahsine Kaya, "Benim biricik evladımı katleden bu cani adamı asın" diyerek feryat etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da acılı anne mahkemede böyle isyan etti: Asın bu cani adamı!

Olay, geçen yıl kasım ayında Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak'ta meydana geldi. Metehan Yurdoğlu, liseden tanıştığı Güllü Yurdoğlu'nu kaçırdı. Çift, resmi nikahla evlendi. Metehan Yurdoğlu, nikah kıydıktan 4 ay sonra, düğün günü sabahı ailesiyle birlikte yaşadıkları evde, tartıştığı eşi Güllü Yurdoğlu'nu 16 bıçak darbesiyle öldürdü.

Cinayetten bir süre önce bir arkadaşı ile eşini ormanlık alana götürüp ağaca bağlayarak bıraktığı da ortaya çıkan Metehan Yurdoğlu, tutuklandı. Uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen Metehan Yurdoğlu'nun, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya sanık Metehan Yurdoğlu ile avukatı Zeynep Eygün, öldürülen Güllü'nün babası Güven Solak, annesi Şahsine Kaya ve avukatları katıldı. 

"Asın bunu" 

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, öldürülen Güllü Yurdoğlu'nun annesi Şahsine Kaya ile babası Güven Solak hazır bulundu. Avukatları Mustafa Canbaz, olayın şokuyla bugüne kadar yaşadıkları acılardan dolayı öldürülen Güllü'nün anne ve babasının ilk defa duruşmaya geldiğini belirtti. Kızı Güllü'yü hunharca öldüren damadı Metehan Yurdoğlu'nu sanık sandalyesinde gören Şahsine Kaya ise, "Benim biricik evladımı katleden bu cani adamı asın" diyerek, duruşmaya gelen sanığın anne ve babasının hâlâ arkasında olmasına isyan etti. Güvenlik önlemi alan polis, gerginliği büyümeden yatıştırdı. Baba Güven Solak ise, "En ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Metehan Yurdoğlu'nun İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan akli dengesinin yerinde olup olmadığı raporunun beklenmesi için duruşmayı erteledi. 
 

Nilüfer Belediyesi'nden duyuru! Listede ismi olanlar, başvurunuzu geciktirmeyin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.