Hava Durumu

Bursa'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren zanlı: Cinsel içerikli sözler söyledi, pişman değilim

Bursa'nın Mudanya ilçesinde tartıştığı ağabeyini göğsünden bıçaklayarak öldüren şahıs savunmasında "Olay günü cinsel içerikli sözler söyledi. Öldürüp öldürmek istemediğimi tam hatırlamıyorum. Bu kişi ölmeyi hak etti. Ben de vurdum, pişman değilim" dedi. Sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2019 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2019 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren zanlı: Cinsel içerikli sözler söyledi, pişman değilim

2017 yılı Eylül ayında meydana gelen olayda, R.T. (42), tartıştığı ağabeyi K.T.'yi (45) göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından katil zanlısı kardeş tutuklandı. Sanık hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "üst soydan akrabayı öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Yargılanmasına devam edilen sanık, daha önceki ifadesini tekrarlayarak, "Olay günü cinsel içerikli sözler söyledi. Ben kendimi kaybetmişim. Ağabeyimi öldürüp öldürmek istemediğimi tam hatırlamıyorum. Bu kişi ölmeyi hak etti. Ben de vurdum, pişman değilim. Bazı şeyleri sonradan hatırlayınca kızıyorum. Bazen pişmanlık duyuyorum" dedi.

"Serbest kalmak istiyorum"

Sanık R.T.'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu'ndan alınan raporunda akıl sağlığının yerinde olduğu açıklandı. Cumhuriyet savcısı, sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Mütalaanın ardından R.T., bedenî rahatsızlığının olduğunu ve serbest kalmak istediğini söyledi. Sanık avukatının süre istemesinin ardından mahkeme heyeti duruşmayı karara bağlamak üzere ileri bir tarihe erteledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.