Hava Durumu

Bursa'da AK Partili ve MHP'liler kol kola yürüdü

Mudanya'da AK Partili ve MHP'liler TSK'nın Afrin operasyonuna destek için meydanlara çıktı. Aralarında AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un da bulunduğu partililer, mehter Marşı eşliğinde İlçe Jandarma Komutanlığı'na gidip Afrin'de görev almak için dilekçe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da AK Partili ve MHP'liler kol kola yürüdü

Mudanya iskele meydanında toplanan 500 AK Partili ve MHP'li teşkilat üyesi, ellerinde Türk bayraklarıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna destek oldu. Meydanda Fetih Suresi okunmasıyla başlayan yürüyüşe katılan yüzlerce Mudanyalı, Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek polislere Türk bayrağı, kızıl elma ve zeytin dalı hediye etti. Daha sonra Mehter Marşı eşliğinde İlçe Jandarma Komutanlığına hareket eden vatandaşlar, Afrin harekatında görev almak için dilekçe verdi. AK Partili ve MHP'li parti üyeleri askerlere de kızıl elma ve zeytin dalı hediye etti.

500 DİLEKÇE

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, "Çok anlamlı bir program için bir araya geldik. Başkomutanımız 'Afrin harekatı için herhangi bir ilave güce ihtiyacımız yoktur' dedi ama Mudanya'nın bayrak sevdalısı yiğitleri jandarma komutanımıza 500 dilekçe verdi. Allah memleketimizi, milletimizi ve bayrağımızı korusun" dedi.

DÜĞÜNE GİDER GİBİ...

MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz ise, "Afrin cephesine destek olmak için toplandık. Ben kısaca Türk askerini tanıtmak istiyorum. Türk askeri kimdir? Bizim çocuklarımız rahat etsin diye kendi çocuklarını yetim bırakanlardır. Türk askeri savaşa giderken düğüne gidiyoruz diyendir" şeklinde konuştu.

Yürüyüşe AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, MHP Mudanya İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve partililer katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.