Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz olay! Doktordan hastasına 'dualı reçete'

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Nilüfer'deki ek binası genel cerrahi polikliniğinde görevli bir doktorun hastalarına, "Senin işin dualık" diyerek dua listesi verdiği ve bir tarikatın önde gelenleri için dua etmesini istediği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da akıl almaz olay! Doktordan hastasına 'dualı reçete'

FETÖ GİTTİ...

Türkiye, kuma kurumlarını ahtapot gibi saran FETÖ'den kurtulmak için büyük bedeller öderken, bu örgütten boşalan yerlere başka tarikat ve cemaatler yerleştiriliyor.  Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarikat ve cemaatlere karşı verdiği mücadele ortadayken, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen bir olay 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

'SENİN İŞİN DUALIK'

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Nilüfer'deki ek binası genel cerrahi polikliniğinde görevli Op. Dr. A. T. ünser şikâyetiyle kendisine başvuran hastaya; "Senin işin dualık. Bu kağıtta yazılanları yap" der. Doktorun hastaya verdiği kağıtta, "113 Bismillahirrahmanirrahim, 100 Estağfurullah el azim" yazmaktadır.

DUALAR KİME?

Doktorun hastaya verdiği kağıtta okunacak duaların, "Merhum Şey İbrahim Fadıl Özperhiz, merhum Şeyh İbrahim Yılmaz efendi, Mehmet baba ve hacı anneciğimizin" ruhuna bağışlanması istenilmektedir. Öte yandan hastaya kullandığı ilaçları soran doktor, "Bu ilacın yerine şu ilacı kullan. O ilaçta domuz jelatini var" der.

LALE AKASOY'UN YAZISI...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.